Epimenidis

Familiedrevne Epimenidis i Agia Marina har en utmerket beliggenhet ved stranden og gangavstand til sentrum. Hyggelig bassengområde med gratis solsenger og parasoller.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 2-4 personer. Ettromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-4 personer. Toromsleiligheter for 2-4 personer. Toromsleiligheter i etasje for 2-5 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Sentralt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Epimenidis består av flere bygninger. Basseng med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Det er en jacuzzi-del i bassenget mot avgift. Enkel matservering i poolbaren. Poolbaren fungerer som resepsjon når resepsjonen er stengt.

Gratis WiFi i lobbyen og i bassengområdet. Frisør og skjønnhetssalong med bl.a. manikyr og pedikyr, mot avgift. Nivåforskjeller og trapper i hotellområdet. Trafikkert vei må krysses for å komme til stranden.

Sentrum i rolige Agia Marina ligger en kort tur fra hotellet og der finner du et hyggelig utvalg av restauranter, tavernaer, bakerier og suvenirbutikker. For den som vil ha mer futt og fart ligger populære Platanias bare ca. 2 kilometer unna. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert. Frokost (á la carte) mot tillegg.