1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Atrion

  • • Populært leilighetshotell
  • • Gangavstand til stranden
  • • Leiligheter for opptil sju personer

En kort spasertur fra stranden i Agia Marina ligger populære Atrion. Stort og frodig bassengområde og et åpent område med lekeplass for lek og moro. Store leiligheter med plass til 7 voksne.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Treromsleiligheter for 2-7 personer. Treromsleiligheter delvis under bakkeplan for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene
Spør en gjest

Siste vurdering

Rent og fint, gode senger, hyggelig betjening, sentralt, kort vei til stranda, god frokost- og mi...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Populære Atrion i Agia Marina har bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot avgift. Pool-/snackbar. Restaurant (åpen på dagtid) og bar. Kveldsunderholdning (musikk, kretisk aften osv.).

Gratis WiFi i hele hotellområdet. Liten lekeplass. TV-salong. Roomservice i hovedbygningen mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Mange trapper på hotellområdet. Gangavstand til restauranter og butikker. Ca. 2 kilometer til Platanias og ca. 9 kilometer til Chania by. Lokaltrafikk.

Måltider

Leiligheter: Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg. Dobbeltrom: Frokostbuffé Halvpensjon mot tillegg.

Frokostbufféen serveres kl. 7.00-10.00 Middagsbufféen serveres kl. 19.00-21.00

Maten som serveres på kretisk aften er mot tillegg.

Verdt å vite

Takket være miljøarbeidet har Atrium blitt "Platium Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program.