Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,5 av 10 Basert på 298 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,3 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Lill ,
Alversund

+
Rent, ok senger,
-
Aircondition på soverommet, ikke bare i stua. Måtte sove med soveromsdøra åpen, var 4 personer så lite privatliv når 2 sov på stua og måtte gå forbi åpen soveromsdør for å komme på do.

Bekreftet gjest: 2019-08-15


6 av 10

Oddvar,
Skogn

+
Beliggenhet. Veldig rent og ryddig.
-
Generelt: Hadde ikke EN opplevelse ( bortsett fra det som er nevnt ovenfor ) som var bedre enn forventet. Spesielt: Dårlig utnyttelse av uteareal. For eksempel er det bord og stoler til 40-50 personer. Disse står generelt ubrukt. I motsetning er det 12 solsenger som det er «kamp om». De det ikke får plass blir henvist til stranda. Men her må man betale 5€ for å ligge. Service fra er helt fraværende fra «serveringspersonalet». Hva med å levere ut meny og aktivt selge sine produkter? Tips: se 20 meter mot vest og hvordan de er der for sine gjester. Til slutt: Vi hadde hjemreise fra hotellet kl. 20. Utsjekking som normalt kl. 12. Jeg spurte om de hadde muligheter til å få tatt en dusj før avreise? Det hadde de, men da måtte jeg leie et rom som kostet 30€. Konklusjon: Jeg sitter igjen med ei følelse av at servicenivået var på lavmål, men fokus på «merinntekt» var på topp.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


10 av 10

Solveig,
Finnsnes

+
Lite og oversiktlig, spesielt for de som hadde barn med. Hadde rom mot havet, absolutt å anbefale selv om de var lite sol på balkongen. Deilig med skygge i heten. Kort vei til stranden. Hyggelig personale, veldig rent og ryddig
-
Kasserollene var alt for store, passet til en stor familie og ikke til to i en ettromsleilighet. Savnet kost og brett for å ta om smuler og boss. Håndklemafian fikk herje. Siden bassenget hadde få solsenger var det det noen som var på stranda hele dagen mens de hadde beslaglagt solsengen til bruk om ettermiddagen. Solsengene på stranda kunne gjerne vært billigere eller gratis siden man ikke fikk nyte medbrakt mat og drikke, men måtte handle i bassengbaren

Bekreftet gjest: 2019-08-10


10 av 10

Irene Helle,
Sauda

+
Super beliggenhet! Fine bad og gode senger. Hyggelig personale og veldig god mat i strandbaren. Vi hadde sen avreise, men for 30 euro, fikk vi beholde et rom helt frem til vi skulle reise. Måtte bytte til naborommet, etter som vi hadde rom med havutsikt, og der kom det nye gjester, men likevel supert tilbud!
-
Savnet knagger til å henge opp klær og annet på, og gjerne også ei skohylle. Rengjøringspersonalet gjorde en svært god jobb, men var kanskje litt vel tidlige på døra om morgenen. Hun banket på allerede 09.40. den ene dagen. Det er tross alt ferie, så man orker ikke rushe gjennom frokosten.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Helge,
Løken

+
Kjenner hotellet etter å ha vært der flere ganger og skal dit igjen neste år.
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Anna,
Nord-Troms

+
Nærhet til stranda, og god service!
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


4 av 10

,

+
Nært strand
-

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

,

+
Beliggenhet
-
Bedre utvalg i poolbar

Bekreftet gjest: 2019-08-01


10 av 10

,

+
Den meget hyggelige betjeningen ,spesielt dei to jentene og han karen i baren
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


9 av 10

Merete,
Rådal

+
Beliggenheten, romslige leiligheter.
-
Det var ikke aircondition på soverommet, bare i stuen, og den var plassert slik at kald luft ikke kom inn på soverommet. Flere knagger og hyller på badet hadde vært greit.

Bekreftet gjest: 2019-07-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

75 vurderinger
Utmerket
 
36
Veldig bra
 
27
Bra
 
12
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

12.08.2019

Innlegg av Sljaco

Akoition hotell

Flott lite hotell like ved stranden. Flott men lite bassengområde, kunne gjerne ha vært flere solsenger istedet for "kafebord". Ikke barnebasseng men det gikk helt greit med småbarn siden området var oversiktlig. Rent og ryddig både inne og ute. Gode senger med dyner hvis behov. Fin utsikt over havet på ene siden. Her var det skygge på formiddagen Litt trafikkstøy og mye sol for leilighetene som var mot veien Hotellet har solsenger på stranden, disse koster 5 euro for 2 senger og parasoll. Siden det ikke var tillatt å nyte medbrakt mat og drikke burde dette være gratis. Hadde et flott opphold og kommer gjerne tilbake

 
30.07.2019

Innlegg av Kretaturist

2 roms leilighet

Lite leilighetshotell med okei standard. Svært rolig, med umiddelbar nærhet til stranda. Enkelt møblert, men gode senger. Rent og pent. Litt gatestøy om en har terasse mot gata, men man blir fort vant til det, og litt koselig å kunne betrakte folkelivet fra terassen om kvelden. Alternativt kan man velge terasse med sjøutsikt.

 
23.07.2019

Innlegg av AndersZorn Stord, Norge

Lunch på stranden

Idag var vi på stranden. Da benyttet vi muligheten for en rask lunch på Restauranten/ apartentos/B&B Akoition. På framsiden av hotellet ligger det en liten bar med noen bord og stoler, samt et lite basseng.her fant vi et bord, bestilte oss Club Sanwich turkey. Det var tre skråskurne skiver med to lag kjøtt, salat, tomat etc. I tillegg kom der med noe pommes frites. Til å drikke bestilte jeg SOT (mexicansk øl - mye likt det mer kjente Corona). Maten var god. Akkurat passe størrelse. Hyggelig personale. Priser etter beliggenhet - dvs litt over gjennomsnittet. Kan anbefales Betalte med MasterCard: NOK 331,63

 
22.06.2019

Innlegg av Anne A Agia Marina, Hellas

Bra hotell!

Vi bodde der i en uke. Rent og pent hotell med hyggelig betjening. Sentralt i Agia Marina. God mat og drikke i Strandbaren, solsenger og et lite basseng og rett nedenom der lå stranden. Anbefales absolutt!

 
26.05.2019

Innlegg av Solfrid S

God service og godt renhold

Vi var godt fornøyd med oppholdet på Akoition. Hyggelig betjening, godt renhold og god mat ved bassengbaren. Anbefaler å bo mot stranda - flott utsikt! Det var også fint å bo sentralt i Agia Marina med nærhet til blandt annet gode restauranter.