Akoition

apollo mondo enjoy

  • • Personlig service
  • • Kort vei til stranden
  • • Renovert og pent

Akoition er et koselig lite leilighetshotell som ligger på stranden i det sentrale Agia Marina. Butikker, restauranter og bakerier ligger bare noen minutters gange fra hotellet, og vil du ta turen inn til Platanias eller Chania ligger bussholdeplassen rett ved hotellet. Den lokale touchen i kombinasjon med en drømmebeliggenhet ved stranden gjør hotellet til et selvskrevent medlem i vår familie av Apollo Mondo Enjoy-hotell.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rent, ok senger,
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Akoition er et sjarmerende og populært leilighetshotell rett ved stranden i de sentrale delene av Agia Marina. Her bor du i hyggelige leiligheter der du finner alt du trenger for å ordne det meste selv i ferien. Bestill en leilighet med havutsikt for å nyte det glitrende Middelhavet fra balkongen. Akoition ligger sentralt i Agia Marina så du kan enkelt ta turen inn til sentrum der det finnes restauranter, tavernaer og butikker.

Hotellet har et lite bassengområde, med gressplen og utsikt over havet. Vil du bestille noe lett å spise eller drikke er det også en pool-/snackbar. Et mindre antall gratis solsenger og parasoller ved bassenget og mot avgift på stranden. Strand- og bassenghåndklær mot avgift. Hotellets á la carte-restaurant er åpen hele dagen og serverer frokost, lunsj, middag og snacks. Har du lyst til å spise på din egen balkong kan du bestille mat til rommet med hotellets room service.

Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjon med variert åpningstid, men personalet i poolbaren kan hjelpe til. For barna er det en liten lekeplass. Gjennomfartstrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.

Her kan du lese mer om Apollo Mondo Enjoy.

Busstopp ligger like ved hotellet med lokalbusser som går til både Chania by og vestover til Platanias og Kolymbari. Gåavstand til Platanias er 1 kilometer.

Måltider

Ingen måltider er inkludert.

Verdt å vite

Hotellet ligger ved en vei. For å være garantert en leilighet som ikke ligger ut mot veien må man bestille leilighet med havutsikt som tillegg.

Apollo Mondo Enjoy
Apollo Mondo Enjoy
  • Gode tilbakemeldinger
  • Fin beliggenhet
  • Gode fasiliteter
  • Gratis WiFi