Utflukter – Kos

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Aegean Cruise (med transfer)

Bli med på en herlig båttur der vi stopper på de tre vakre øyene Kalymnos, Plati og Pserimos.

Dagen kan du tilbringe på soldekket der det er stoler og bord. Ta noe å drikke og nyt den vakre utsikten over havet. Vårt første stopp blir på Kalymnos der vi sørger for å lære litt om den tradisjonelle svampen som kjennetegner øya. Vi får høre om svampedyrkernes historie og utforsker også øya på egen hånd. Etter besøket på Kalymnos spiser vi lunsj og deretter drar vi videre til øya Plati der vi legger til med båten for å bade og snorkle i det krystallklare vannet. Vi avslutter dagen med et stopp på Pserimos' gylne sandstrand.

Inkludert: Buss t/r opphentingsstedet og båten. Lunsj om bord på båten eller på en taverna.

Ikke inkludert: Drikke, men kan kjøpes om bord.

Voksne (12+ år): 543 NOK
Barn (2-11 år): 277 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Tirsdag, Torsdag
Bestill

Nissyros med transfer

Bli med til vakre Nissyros på en heldagsutflukt. Vi kjørere langs den vakre kysten før vi viker av og setter kursen mot vulkanøya Nissyros.

Øya er kjent for sin aktive vulkan, som du kan oppleve på nært hold når vi går ned i det enorme krateret der svovellukten ligger tungt i luften. Her ligger også klosteret Panagia Spilani og det er absolutt verd et besøk. Det er ikke en del av omvisningen, men du kan ta turen inn på egen hånd.

Inkludert busstransport fra oppmøtestedet til båten i Kardamena havn.

Inngangsbillett til selve vulkanen koster € 3 og betales på øya Nissyros. Mat eller drikke er ikke inkludert, men kan kjøpes på Nissyros.

Voksne (12+ år): 513 NOK
Barn (2-11 år): 257 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill

Kos – et høydepunkt i fjellandsbyen ZIA

Grip muligheten og opplev en av Kos vakreste perler - fjellandsbyen Zia med den

fantastiske solnedgangen. Vi besøker en vingård og blir kjent med prosessen i hvordan de produserer de lokale vinene. Selvsagt blir det også muligheter til å smake på noen av Kos sine beste viner. I Zia blir det også tid til og utforske landsbyen på egenhånd. Litt senere får vi smake lokal gresk mat på sitt beste under en matlagingspresentasjon.

Inkludert: Mat og ett glass vin, øl eller alkoholfri drikke.

Bodrum i Tyrkia (med transport)

Bli  med på shopping til Bodrum i Tyrkia. Her er det et vell av butikker, selgere og markedsboder som tilbyr varer til en meget fordelaktig pris. Gjør et kupp på klær, gull og sølv, skinn og lær samt lokalt håndverk. Den som kan kunsten å prute, kommer til å bli meget fornøyd med utflukten. I Bodrum kan du også se restene av mausoléet som er ett  av verdens syv underverker.

Inkludert: Transport, havneavgift og byrundtur i Bodrum.

Ikke inkludert: Mat og drikke. Det finnes mange gode tyrkiske matretter å kjøpe i Bodrum.

Merk at om du reiser alene med barn til Bodrum så må du ha med
en skriftlig attest fra den andre forelderen samt kopi av dennes pass. Har barnet kun en forelder må du ha med en attest om foreldreansvar. Dette finner du på skatteetaten.no

Middagscruise i solnedgang

Det blir en sen ettermiddag til sjøs der vi med båt kjører langs Kos' sørlige kyst. Vi går om bord i båten i Kefalos havn og seiler til den avsidesliggende bukta Sarakino. Her blir det mulig å bade før vi drar videre, og når vi legger til er det tid for middag.

Etter middagen cruiser vi videre og runder Kefalos og beundrer solnedgangen. Deretter stopper vi ved kapteinens private strand. Det blir musikk, og dans for den som vil, før vi runder av og drar tilbake. Kvelden blir sannsynligvis en av de mest minnerike kveldene i løpet av ferien på Kos. 

Inkludert: Middag fra grillen og drikke til maten.
Øvrig drikke er ikke inkludert men kan kjøpes til selvkostpris.

Voksne (12+ år): 543 NOK
Barn (2-11 år): 277 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag - ettermiddag
Dag(er): Søndag
Bestill

Lido badeland (med transfer)

Ta med familien og vennene på en fartsfylt dag i øyas spennende badeland, som har vannsklier av alle slag; her venter Crazy River og Lazy River, Kamikaze og andre halsbrekkende attraksjoner. Dette blir garantert en herlig og morsom dag i sola, der både voksne og barn får all den spenningen de ønsker.

Inkl. transfer t/r og inngangsbillett til parken. Mat og drikke kan kjøpes i parken.

Badebåt

Ta med hele familien og tilbring hele dagen med sol og bad der vi cruiser mellom fantastiske strender, pittoreske byer og avkjølende bad fra båten.

Vi starter dagen med en lek slik at vi blir litt bedre kjent på vei mot første stopp ved en sandstrand i den nydelige bukta Vlychadia. Her blir det god tid til sol og bad på stranden. Om du ønsker det blir det også tid til å besøke det imponerende Valsamidis museet, som er en privat samling som tilhører en av Kalymnos dykkere.

Lunsjen på stranden innen vi setter kursen mot naboøya Nera. Her legger vi til i en vakker og rolig vik der det blir mer tid for bad og lek. Har du lyst til å gå en tur ligger det en liten fin kirke oppe på en høyde og byr på en herlig utsikt. Vi fortsetter med å seile rundt Nera før vi stopper ved den blågrønne lagunen på Kefala. Her kan du hoppe rett ned i det turkise vannet fra båten.

Inkludert: Lunsj
Ikke inkludert: Drikke og iskrem, men det kan kjøpes om bord hele dagen.  

Paradise Beach

Vi drar til en av de beste strendene på Kos, Paradise Beach, som er en langgrunn og herlig sandstrand som passer for alle. Solstoler kan leies, her er vannsport i utvalg og herlig myk sand.

Mat og/eller drikke kan kjøpes på stranden.

Voksne (12+ år): 198 NOK
Barn (2-11 år): 99 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Lørdag, Torsdag
Bestill