Irina Beach

Vil du bo rett på stranden er hotell Irina Beach i Tigaki et godt valg. Fra hotellet er det en vakker utsikt over havet mot det tyrkiske fastlandet og naboøyene Kalymnos og Pserimos. Her føler du havets og den grunne, barnevennlige strandens nærvær også i bassengområdet. Det ligger en liten butikk i hotellområdet og lokalbussen tar deg enkelt og greit helt inn til Kos by.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Irina Beach i Tigaki på Kos byr på vakker utsikt over havet. I bassengområdet er det et basseng, et barnebasseng og en poolbar som serverer forfriskninger. Stranden ligger bare et steinkast unna og der er det parasoller uten kostnad. Det grunne vannet er perfekt for barnefamilier.

Hotellet har en liten frokostservering og må du handle noe er det en liten matbutikk på hotellområdet som er åpen hver dag fra morgen til kveld. Det er gratis bordtennis og biljard mot avgift, samt en lekeplass for barn. Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.

Tigaki sentrum ligger ca. 2 kilometer fra hotellet og der finner du et hyggelig lite utvalg av restauranter, tavernaer og barer. Vil du oppleve herlige Kos by går det lokalbusser fra Tigaki inn til byen.

Måltider

  • Dobbeltrom: Frokost
  • Leiligheter: Ingen måltider inkludert. Frokost mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt