1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,3 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,4 / 10
Fasiliteter
 
9,1 / 10
Mat og drikke
 
9,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Marianne ,
Haugesund

+
Vi fikk oppgradert leilighet.2 familier som reiste sammen, delte en leilighet med egen terasse og svømmebasseng. Veldig bra!
-
Kredittkort på restauranter på hotell området.

Bekreftet gjest: 2018-06-29


9 av 10

Berit,
Kibæk

+
Omgivelserne er meget smukke
-

Bekreftet gjest: 2019-05-23


10 av 10

Helle,
Ølstykke

+
Fantastisk personale, super service hele vejen rundt, alt fungerer
-

Bekreftet gjest: 2018-10-05


10 av 10

Gitte ,
Tølløse

+
-
Udendørs poolbar

Bekreftet gjest: 2018-09-21


8 av 10

Claus,
Horsens

+
Dejligt Pool område og tæt på havet Sødt og venligt peronale samt rent og pænt overalt.
-
At ønske separat afdeling for voksen uden børn under spisning - idet der til prisen for hotellet burde være en sådan afdeling (er helt klar over det IKKE kun er et voksen hotel)

Bekreftet gjest: 2018-09-06


9 av 10

Lisbeth,
Bandholm

+
Personalet
-
Bedre drikkevarer og generelt større udvalg til All Inclusive

Bekreftet gjest: 2018-08-31


10 av 10

Nanna,
Nivå

+
Alt er bare super fint
-

Bekreftet gjest: 2018-08-10


8 av 10

Amanda,
Helsingør

+
-
På billederne af værelset med delt pool er terrassen overdækket. Vores terrasse var ikke overdækket, hvisker vil sige, at vi først kunne sidde ude efter kl.14. Det var heller ikke muligt at få en parasol på terrassen.

Bekreftet gjest: 2018-06-22


9 av 10

Heidi,
Espoo

+
Iso alue jossa monia kivoja allas alueita. Upeita istutuksia ja meren ranta heti allas alueen läheisyydessä. Mielettömän iso ravintola jossa saatiin nauttia vaikka mitä herkkuja.
-
Lapsille ehdottomasti enemmän leluja, leikkipaikkoja oli mutta leluja ei juuri mitään. Samoin lapsille järjestettävä minidisko oli liian myöhään. Miinusta tulee myös siitä ettei läheisyydessä ollut mitään kauppaa, kävellen lasten kanssa sellaiseen ei voinut lähteä käymään. Pyörän vuokraus kannatti, samoin auton. Ne olivat yhden päivän käytössä.

Bekreftet gjest: 2018-10-12


10 av 10

Terttu,
Hämeenlinna

+
Avara miljöö ja helppo kulkea. Hyvä ja riittävän syvä uima-allas. Hotellihuone uimareille parhaimmassa paikassa.
-
Naulakoita uimapyyhkeiden kuivaamista varten.

Bekreftet gjest: 2018-10-05


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1899 vurderinger
Utmerket
 
1286
Veldig bra
 
449
Bra
 
120
Mindre bra
 
29
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

02.10.2017

Innlegg av frodeking Sarpsborg, Norge

Herlig Hotell

Flott hotell rett ved havet.eneste som skuffet, var kalt vann i bassengene.rommet var fint, og vi bestilte med basseng utgang, men vannet for kalt for oss.maten var helt topp, frokost lunsj desserter så langt øyet kunne orke, meget bra. Dette er perfekt for og kun slappe av bade spise og sole seg. Husk også og ha med euro hvis du skal ta taxi eller buss inn til Kos by.Hotellet har ikke bank automat og det er ca 5Km inn til byen. Så god tur dit.

 
05.08.2017

Innlegg av Stianhorne Oslo, Norge

Et fantastisk Hotell

Når vi gikk inn i resepsjonen ved ankomst fikk vi raskt følelsen av at dette var et flott sted. Resepsjonen var fantastisk.Vi hadde rom med egen basseng utgang, utrolig flott. Vi var kun ved det store bassen området nederst mot stranden. Badet mye også i sjøen, en fin liten strand, men bruk badesko da det er veldig steinete de første 10 meterne ut i sjøen. Det jeg egentlig savnet i forhold til alle de andre hotellene jeg har vært på med samme standard, er en svim up pool i tilknytning til det enorme bassenget, det er masse plass til og lage det det. Rommene var rene og pene, og utstyrt med det man trenger, Mini baren blir fylt opp med drikke hver dag, noe som er inkludert i oppholdet. Frokost, lunsj og middag hadde et overveldende utvalg av god mat. Til middag fikk vi beskjed om ved ankomst at det var dress code, så vi pyntet oss hver kveld, det som var litt irriterende var at det var flere mannfolk som kom i flippflopp sko og shorts, dette burde hotellet ha gjort noe med i og med at det var dress code. På ettermiddagen er det coffee time i baren ved det nederste bassenget, her sto folk i kø og etter en liten stund var det tomt, her burde det blitt fylt på mere hele tiden. Ved baren fikk man øl og drinker gratis på all inclusive, men hvis barna ville ha en slush, måtte man betale for dette, kan ikke skjønne hvorfor?? På andre tilsvarende hoteller jeg har vært på var det mulig og hente seg snack mat som gyros etc gjennom hele dagen hvis man ikke ville gå opp til lunsj. Kelnerne som jobbet der gjorde en fanastisk jobbb, blide og hyggelige.Vi hadde en fantastisk uke der 28 juli til 4 august 2017. Og ønsker allerede og dra tilbake sommer 2018. Det er et dyrt hotell og dra på i sommerferien, men verdt det.

 
17.05.2017

Innlegg av Ulf Helge N

Vil en slappe av ,og ha litt luxus,er dette ett bra valg

Er ett fantastisk fin plass😊alle blide og hjelpsomme.vi hadde ett veldig fint opphold,god mat,og en veldig god service.vi kommer gjerne igjen😊🌞fantastiske mennesker ,som jobber der.we love all of you😘😘

 
17.09.2012

Innlegg av Anita W Porsgrunn, Norge

En opplevelse

Et virkelig flott anlegg som holder det de lover. Fine og rene rom, god service, flott ute arealel og store fine basseng omeråder. Et lite minus for stranden, som var veldig liten. Maten var utmerket, store og varierte buffe border. Likte spesielt godt servering av drikke ved bordene til måltidene. Vært her to ganger å og kommer sikkert igjen.....:) Virkelig verdt en opplevelse...

 
16.09.2012

Innlegg av Karl B Rakkestad, Norge

Meget bra hotell

Bodde her i 14 dager med all inclusive. Maten var meget bra med stor variasjon. Kelnere og øvrige ansatte utviste stor grad av service i tillegg til å være meget hyggelige. Man følte seg virkelig velkommen. Ettersom vi reiste hjem seint på kvelden fikk vi også lov til å beholde hotellrommet til kl 18:00 og fikk også beholde all inklusive hele den siste dagen. Alt uten ekstra kostnader. Når vil i tillegg hadde 14 dager med fantastisk vær, ja så blir jo inntrykket ikke akkurat dårligere. Vi fikk forøvrig også oppgradert vårt hotellrom til rom med havutsikt. (10 meter til en diger pool og 40 meter til havet. Dette også uten ekstra kostnader.