Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom med to senger. TV. Vegg-til-vegg-teppe i noen rom. En del dobbeltrom er nyrenoverte og i disse er det badekåper og tøfler til de voksne. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi og luftkondisjonering (15/5-10/10). Safe mot avgift (inkludert sommer 2020). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong der noen har begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ordinær seng.
Antall personer: 1-2

Enkeltrom

Hyggelige rom med TV. Vegg-til-vegg-teppe i noen rom. Kaffe- og tefasiliteter og kjøleskap. Gratis WiFi og luftkondisjonering (15/5-10/10). Safe mot avgift (inkludert sommer 2020). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1

Juniorsuite superior

Romslige juniorsuiter superior med dobbeltseng, en enkeltseng samt en sovesofa. Badekåper og tøfler for voksne. Bord og stoler i tillegg til sovesofaen. TV. Kjøleskap samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi og luftkondisjonering (15/5-10/10). Safe mot avgift (inkludert sommer 2020). Badekar og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antall personer: 2-4

Juniorsuiter

Romslige juniorsuiter med sove- og oppholdsdel (åpen løsning). Dobbeltseng i sovedelen; sittegruppe med sovesofa i oppholdsdelen. Noen rom har vegg-til-vegg-teppe. En del av juniorsuitene er nyrenoverte og disse har flislagt gulv samt badekåper og tøfler til de voksne. TV og kjøleskap. Gratis WiFi og luftkondisjonering (15/5-10/10). Safe mot avgift (inkludert sommer 2020). Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Antall personer: 2-4

Suite

Suiter med et soverom med dobbeltseng, og stort oppholdsrom med sittegruppe med to sovesofaer. Noen rom har vegg-til-vegg-teppe. TV. Kjøleskap og kaffe- og tefasiliteter. Gratis luftkondisjonering. Safe mot avgift (inkludert sommer 2020). Badekåper. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn