Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 1006 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


5 av 10

Hilde,
Kongsberg

+
Gode trening instruktører
-
Mere aktiviteter, feks volleyball. Underholdning om kveldene, levende musikk. Rommene var også fryktelig slitne. Manglet dusjforheng, noe som egentlig var helt greit. Men det ble vann utover hele gulvet. Dusj festet på veggen funket dårlig. Og hårføneren funket heller ikke. God seng og deilig balkong.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

,

+
Veldige store og romslige rom, vi hadde også fin utsikt mot bassengområdet fra balkongen. Fornøyd med barneklubb og svømmekurs. God mat på all-inclusive, spesielt pizzaene var særdeles gode. Easy check-in på hjemreisen var også veldig positivt. Alt i alt var vi meget fornøyd med reisen.
-
Insektsnetting foran lufteluke på badet.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


8 av 10

Richard,
Rådal

+
Store rom
-
Svært treg mat servering for oss som ikke hadde all inklusive. Ventet en dag 1 time på en pizza, annen mat vi bestilt kom etter 10 min. Neste gang var det en salat som tok en time, resten ko.m raskt.

Bekreftet gjest: 2019-08-02


9 av 10

Lidvar,
Jølster

+
hyggelig og fin service frå betjeningen
-

Bekreftet gjest: 2019-07-26


7 av 10

,

+
Alltid god plass (solsenger) og ingen køer! Barnebassenget og miniklubb!
-
Det er ingen snackbar ved stranden. Bare en mann med kjøleskap.. Slipper å tøste, men ikke så mye mer. Ville gitt bedre inntrykk om de hadde brukt kjøledisken med maten utstilt . Noe for tennåringer også? Hvis man har god spredning på alder på barn.

Bekreftet gjest: 2019-07-26


7 av 10

,

+
Stort bassengområde,mange solsenger.
-
Gjøre drikke opplegget til all inclusive til selvbetjening. Gikk til tider tregt ved serveringa i baren der. Et par av Service personalet i spisesalen viet kanskje unormalt mye tid til å dulle og gjøre stas på små barn,Ca 1-2 års alder. Delte rundhåndet ut kyss og klemmer til disse. Var flere enn oss som reagerte på dette,ble litt for mye av det gode,litt overdrevent tilgjort.

Bekreftet gjest: 2019-07-19


9 av 10

Torunn,
Alta

+
Mye god mat, mange solsenger ved bassenget, alltid hyggelig personale, easy check in.
-
Variere underholdningen, bedre info om volleyball og fotball. Prøve å få med folk opp.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


7 av 10

Kim,
Oslo

+
Hyggelig og fin atmosfære.
-
Bedre aircontidtion og oppgradering av interiør på aktuelt rom. I og med at det er et «familiehotell» kunne hoved bassenget hatt mer ulik dybde, slik at de barna som var for store for barnebassenget kunne hatt et alternativ i hovedbassenget hvor de kunne stå selv. Altså mer ulik dybde feks en del på 100 cm, og 120 cm, slik det er på Apollo hotellet Mythos beach- da ville det vært bedre for hele familien og ikke kun voksne/ungdommer samt småbarn. Avklare med nabohotellet fra annen kjede hva og når de hadde høylytte aktiviteter på kveldstid, og informert om dette på hotellet. Plutselig var det høylytt karaoke derfra kl 22 på kvelden.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


9 av 10

Bjørn ,
Sæther

+
Bassenget,maten
-
Mangler a/c i hele resepsjonsområdet

Bekreftet gjest: 2019-07-12


7 av 10

Åse,
Oslo

+
Tilrettelegging for barn
-
Få til at aitkondition fungerer. Det var altfor varmt på rommene der våre barn og barnebarn sov.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

67% anbefaler hotellet

731 vurderinger
Utmerket
 
341
Veldig bra
 
249
Bra
 
83
Mindre bra
 
43
Dårlig
 
15

Fem siste vurderinger

10.06.2019

Innlegg av MonaJ519 Oslo, Norge

Flott familiehotell

Vi bodde i en suite leilighet men god plass, deilige store senger og stor terrasse. Safe kunne leies og bra internettforbindelse. Uteområdet var åpent med to bassenger, et for små barn. Mange solstoler. Bar som serverte drikke hele dagen. Restaurant inne og ute, mye god mat også for barn, mye grønnsaker og mye kaker. Bra service og hyggelig personell på hotellet. Vi var på stranden om dagen, der var det godt med plass om morgenen, med gratis solstoler for oss med allinclusive. Det var rullestein på stranden, så vi hadde med badesko. Vi hadde en fantastisk uke er med sykling, Gresk aften, buss og båttur til Nisyros øya, som vi ikke bestilte fra Apollo, da det blir billigere å bestille turer av andre aktører.

 
09.09.2018

Innlegg av DayTrip779272

Fint hotell

Fin beliggenhet rom 67, enormt god og stor seng, ok sofagruppe. God mat variert når du er der i en uke. Dårlig eller ingen rengjøring, gå beskjed i resepsjonen og de ordnet opp. Fin strand, mye vind. Leide sykkel, helt ok å sykle til kos by.

 
20.07.2018

Innlegg av 31malinf Bergen, Norge

Fantastisk sted

Hit kommer jeg gjerne tilbake. Vi har ingenting å utsette på dette stedet, alt fra mat til rengjøring har vært helt topp. Det er stor variasjon i maten, og de har flere temakvelder i løpet av uken som gir matopplevelsen et stort løft. De ansatte er hyggelige og det oppleves som at de strekker seg langt for at gjestene skal ha det bra.

 
23.09.2017

Innlegg av SveinB137

Hotellet anbefales et besøk.

Hotellet ligger i rolige omgivelser, kort veg til strand hvor solstoler,parasol,softdrinks var gratis for oss på hotellet, kort veg til Kos by. Flotte rom/suites. Fantastisk bra mat, lagt mye jobb i sunne alternativer. Betjening/servicen var upåklagelig

 
15.09.2017

Innlegg av Eva Steen K Horten, Norge

Greit nok men ikke noe mer

Vi er nettopp kommet hjem fra en uke her.Vi bodde i suite som var veldig stor,hadde egentlig ikke trengt all den plassen.Dårlig aircondisjon, den ga omtrent ikke noe kjøling.Umulig å finne ut hvordan man skulle stille den inn.Det var så dårlig trykk i dusjen at du fikk nesten ikke av deg såpen. Skuffende at du ikke noe valg muligheter på hvor du kunne spise,og maten var kjedelig og ikke noe særlig. Har tidligere bodd på andre hotel i samme kjeden og det har vært mye bedre,ble nok derfor ekstra skuffet.Mange sure i betjeningen og lite service innstilte. Følte oss noen ganger som vi var i veien for de.Greit nok at det var et al inclusiv hotel,men da du kjøper noe ekstra for å legge igjen litt penger.Så prøver de å gi deg en ekstra regning på nesten 25€Da du skulle sjekke ut.Heldigvis hadde jeg kvittering for hva jeg hadde handlet for og ikke minst skrevet under på.Vi har vært på Kos mange ganger og er godt kjent,vi er også på farten eller stranden stort sett hele dagen.Har reist Verden rundt og dette var vår 7 ferie tur bare i år,så vi vet hva vi snakker om når det gjelder service.Badevakten/ansvarlig for håndklær var alltid blid og service innstilt,og han som var ansvarlig på stranden var det samme.De skal ha all ære for den jobben de gjør og godt humør. Vi kommer nok aldri tilbake her.