1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 66 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Gina,
Sarpsborg

+
Beliggenheten og rent hotellrom til en hver tid
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-07-19


9 av 10

Ingrid ,
Åsgårdstrand

+
Beliggenheten
-
Meget forstyrrende ventilasjons anlegg evt vifte ?? på taket av rommet (125) Satte i gang med høy during hver halve time døgnet rundt. Kan ant. ikke gjøres noe med, men det forstyrret nattesøvnen veldig!!

Bekreftet gjest: 2018-09-28


10 av 10

Anne,
Moss

+
Beliggenheten i forhold til stranden på Lambi Beach. Stille og rolig lokalområde, kort sykkelavstand inn til sentrum.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-28


9 av 10

Liv,
Rykkinn

+
Ble mottatt kongelig - hjelp med koffert - kald drikke etc
-
nei

Bekreftet gjest: 2018-09-28


7 av 10

Rune,
Seim

+
Imøtekommende betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-08-03


9 av 10

Siren,
Bergen

+
-
Forbud mot å legge håndklær på solstoler om morgen ved bassenget - dette er en uting!!! Første uke var ikke dette noe problem, ingen gjorde det og det var alltid ledige solstoler ved bassenget, uke 2 kom nye gjester som lot håndklærene ligge på solsengen hele dagen enten de var der eller ei, med andre ord var det så å si aldri ledige stolstoler.

Bekreftet gjest: 2018-07-06


9 av 10

,

+
Personalet og maten til kokken Rena
-
Bør ikke leie ut rommene i kjelleren, rom 405 spesielt- et uakseptabelt rom med insekter, drypping fra tak, mygl i taket og en forferdelig lukt. Rom 401 var bedre, men fortsatt innestengt kjellerlukt med dårlig air condition.

Bekreftet gjest: 2018-07-06


8 av 10

Eirik ,
Hamar

+
Servicen og betjeningen.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-06


8 av 10

Hilde,
Enebakkneset

+
Veldig koselig uteområde, fint basseng og hyggelig personale. Veldig gode senger. Fin beliggenhet.
-

Bekreftet gjest: 2018-06-15


8 av 10

Hanne,
Slemmestad

+
Veldig hyggelig personale
-

Bekreftet gjest: 2018-05-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

199 vurderinger
Utmerket
 
142
Veldig bra
 
44
Bra
 
11
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

07.09.2017

Innlegg av laila212 Norge

ve

veldig fint hotell ,meget god mat , rent og fint.det var litt liten balkong på det rommet vi hadde , men ellers var det veldig bra, kort avstad til Lambi stranda, og en liten gå tur ned til sentrum av Kos by

 
01.07.2017

Innlegg av Håkon Frode S Leirvik, Norge

Ferie fam.

En utrolig god service overraskende rask og hyggelig hjelp og servering. Vennlige og alltid tilgjengelig. Rent og ryddig med alt vi trenger og basseng og lekeplass . Kan anbefale den for familier og par.

 
03.07.2015

Innlegg av kjetilhugo Alta, Norge

Service i verdensklasse!

Vi fikk nok av all-inclusive i nærheten og flytta hit. Vi ble tatt imot på en utrolig måte og alt ble ordna i en fei. Rolig og behagelig atmosfære, fine rom og fantastiske eiere og ansatte. Hit kommer vi gjerne igjen. Ligger i gangavstand fra byen og strand.

 
19.09.2010

Innlegg av Storfamilien Kos Town, Hellas

Fint Hotell

Vi reiste til dette hotellet med barn besteforeldre onkler og tanter(12 personer ialt) Dette er tredje gang vi er på dette hotellet da vi synes servicen og hotellet er veldig bra.Bassengområdet er stort og fint med boblebad og barnebasseng. Her er det bare å ligge og slappe av og plinge på bartenderen hvis du har lyst på noe å spise eller drikke så kommer han og tar imot bestilling.Det er litt luksus. Jeg synes det er litt langt unna sentrum men hvis du leier en sykkel så går det greit det også. Vi har vært endel på stranden utenfor en restaurant som heter OLD RIVER RESTAURANT. Her har vi som regel spist lunsj og slappet av mellom badingen og solingen, Her har de veldig god stemning og trivelig betjening. Jeg kan godt annbefale venner å besøke Aegean Houses Det er ett fint familiehotell med veldig hyggelig betjening. MEN BARTENDEREN PÅ KVELDSTID BØR DE SKIFTE UT DA HAN ER FULLSTENDIG UDUGELIG OG MINDRE HYGGELIG. Storfamilien 2010 September

 
16.08.2019

Innlegg av BigSamsWanderer Bolton , England

Friendly Hotel

Our first stay here and only second time in Kos (previously 20 years ago) & picked on the basis of reviews. We go to a different Greek island every year and prefer the smaller family run hotels so hopefully a balanced review. We arrived around 11pm after a delayed flight to a warm welcome. A plate of food (meats, cheese, bread etc) had been kindly left in our fridge. We had a ground floor room overlooking the pool although unfortunately our balcony was in permanent shade. The room was bigger than what we normally have (we don’t spend our holiday in our room so not overly fussy). A large separate bedroom with wardrobe and a decent amount of hangers. Separate sitcom for bedroom (aircon free) & a safe in the wardrobe (free too). Patio doors to the balcony. Extra bedding and bedside tables. Kitchen / lounge a good size with separate aircon and another set of patio doors to balcony / pool and gardens. Tv with proper English channels - a first fir us in Greece. A sofa bed, well equipped kitchen and dining table. Good size bathroom, good size shower cubicle with decent shower. Clean towels every day if you wanted and separate pool towels which is a nice touch. Down side to room (didn’t spoil the holiday though) .... no full length mirror ! A school boy error in many a hotel so my partner not too happy. Not an expensive addition but most ladies would appreciate it. Also the lighting could do with modernising (not bright enough) - light curiously only on one side of bedroom mirror so not good for shaving / make up. Three phones in the room is three too many in the age of the mobile - remove them & free the space up (particularly the one in the bathroom). Old fashioned wall dryer in bathroom - who uses these ! Mini rant over. Breakfast - a good selection of local produce with hot & cold choices (maybe too many of the hot choices egg based). Nice local yogurt & honey. Long breakfast time and food replenished regularly. Indoor and outdoor tables with nice outlook over the pool. My one criticism is the drinks machine only did tea, standard black / white coffee, & hiot chocolate. No capuchino or decent quality coffee (half the buttons on machine not in use). First time in a long time of my varied travels no decent coffee choices - shame as nice pastries to enjoy them with ! No complaints about the pool area. Very big pool with large separate children’s bit. Nice gardens and all kept spotless daily as was the whole hotel. Very friendly staff especially the bar so much so we often returned to the bar after a meal out - something we don’t normally do. Hotel in a good location about 10 minutes walk from beach and 20 from town centre. A few bars and restaurants nearby.