1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Aegean Houses

  • • Kort vei til stranden
  • • Velværesenter
  • • Legg til frokostbuffé

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 1-2 personer. 2-romsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Større 2-romsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,6 av 10
Basert på 64 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranden i Lambi. Bassengområde med barneseksjon, gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar.

Gratis WiFi på hele hotellområdet; internetthjørne mot avgift. TV-salong. Gratis trimrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall og badebalje. Lekeplass. Room service og vaskeriservice mot avgift. Ca. 1,2 km til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen. Frokostbuffé mot tillegg.