1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,8 / 10
Service
 
7,9 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
6,5 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Anne,
Nittedal

+
Veldig hygglige og imøtekommende. De gjør alt for at «kundene» skal ha det bra. Bra beliggenhet hadde en flott 2 roms leilighet med havutsikt
-
Kunne vært litt mer toalettpapir på rommene. Litt zalo og en oppvaskbørste så man kan vaske opp litt selv. Kunne vært søppelbøtter ved basseng området så det er lettere å kaste søppel selv. Mindre ryddejobb for personalet. Litt oppgradering av parasollen ved bassenget

Bekreftet gjest: 2019-07-12


6 av 10

,
Tønsberg

+
-
Det var ikke rent ved bassengområdet hele tiden, samt at det var mye støy fra byggearbeid på nabotomt.

Bekreftet gjest: 2019-07-12


4 av 10

,

+
Lå nær stranden.
-

Bekreftet gjest: 2019-07-12


7 av 10

Inger,
Sør-Odal

+
Stor leilighet. Vi hadde 3 roms med utsikt til havet
-
Knagger på badene til å henge opp håndklær, skifte ut doseter som var teipet. Få bukt med småmaur. Vi hadde ikke noe mat liggende fremme noen gang, allikevel var det ganske mye maur i stue/kjøkken

Bekreftet gjest: 2019-07-05


10 av 10

Lillian,
Bergen

+
Estetisk fint, både bygninger og hagen, rolig. Store fine leiligheter. Vi hadde også en stor hjørneterrasse.
-
Aktiviteter for ungdommer, eks biljard, fotballspill. Mere info opphengt i resepsjon (eks. Brosjyrer med div info om aktiviteter/serverdigheter og kart)

Bekreftet gjest: 2019-07-05


8 av 10

Arne,
Hobøl

+
Vi var ikke på hotellet
-
Vi var ikke på hotellet

Bekreftet gjest: 2019-07-05


5 av 10

Jørund,
Bergen

+
Rolig
-
Frokosten var lite variert og det hadde vært bra med litt mer utvalg. Betjeningen var veldig varierende, fra veldig hjelpsomme til veldig sure.

Bekreftet gjest: 2019-07-05


5 av 10

Merethe,
Florø

+
Størrelsen på leiligheten og rengjøringen
-
Dere skriver at det var wifi på rommet. Vi kom ikke på nettet en eneste gang i løpet av uken. Heller ikke på 3G eller 4G. Krise med 4 16-åringer og en mann i lederstilling som booket hotellet fra beskrivelsen om nettet. Dårlig frokost som sto ute fra 7-10 uten å børe tildekket. Utrolig bråkete ved bassenget. Dette var det heller ikke informert om. Vi var ikke der en eneste dag pga av støy.

Bekreftet gjest: 2019-06-28


5 av 10

Anette,
Oslo

+
Beliggenhet ift strand og at det ligger litt utenfor Kos sentrum
-
Dette var tredje besøk på hotellet, første gang at aircondition virket. Hotellet er valgt tre ganger pga avstand til strand. Rommene er ganske slitte og det er knapt trykk i dusjen. Vi var fire damer i en leilighet og måtte be om ekstra toalettpapir neste hver kveld.

Bekreftet gjest: 2019-06-14


5 av 10

,

+
Leilighet
-
Personell og mat til frokost må skjerpe seg. Påfyll av mat var for dårlig. Møkkete kaffekopper.

Bekreftet gjest: 2019-06-14


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

113 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
33
Bra
 
19
Mindre bra
 
4
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

11.07.2019

Innlegg av Inger G

OK hotell med kort vei til stranden

Vi reiste som famile, 2 voksne og 3 barn/ungdommer. Hotellet er passe stort og betjeningen hyggelig. Vi hadde renhold hver dag den uken vi var der, nye håndklær hver dag. Vi hadde bestilt opphold med frokost. Denne var svært enkel, men ok. Vi spiste like mange frokoster på stranden som på hotellet. Blir det en neste gang til dette hotellet, så blir det nok uten frokost. Vi hadde 3- roms leilighet (toppetasje) med havutsikt. God plass og to balkonger (en stor og en liten). Noen maur i stue/kjøkken, selv om vi aldri hadde mat liggende fremme. Noe slitt leilighet, små mangler som lett kunne vært reparert/byttet ut. Eks dosete som var teipet, løs kant på sovesofa i stuen, det mangler knagger på badet etc. Null Wifi på rommet, fungerte kun i resepsjonen. Ikke fire-stjerner som Apollo reklamerer for - mer tre. Greit sted å være i en uke, to hadde blitt for lenge. Ingen byggestøy da vi var der.

 
02.10.2018

Innlegg av MerDag Lillehammer, Norge

Sentralt, rent og trivelig

Vi var 3 par som bodde her 1 uke i september 2018. Det var rent, flott beliggenhet, stille, hyggelige og hjelpsomme ansatte. Vi spiste ikke der så det vet jeg ikke noe om, men om vi skal tilbake til Kos skal vi garantert bo her. Og anbefaler absolutt hotellet til andre.

 
10.08.2018

Innlegg av roarg311 Champagne-Ardenne, Frankrike

Sommerferie med storfamilie.

Ved ankomst var ikke rommene klare, for så vidt kan det skje, men vi fikk nøkler til uferdige skitne rom og det tok nesten 3 timer til de ble klare. Rommene i seg selv er bra, men airconditionen kunne helt klart ha fungert bedre. Dusjen var elendig, dårlig trykk og en konstruksjon som gjorde hele badet vått. Betjeningen derimot var helt fantastisk. Jobbet godt for at vi skulle ha det bra og var alltid blide og imøtekommende. Avstanden til stranden og til Kos sentrum er også veldig bra. Alt i alt hadde vi et godt opphold, men vi tar et annet hotell neste gang vi drar til Kos.

 
28.08.2017

Innlegg av Tine E Oslo, Norge

OK hotell i rolig strøk.

Rommet vi bodde på var stort og fint, renholdet derimot var så som så. Bassengområdet var rotete og trangt. Masse flytemadrasser som lå igjen overalt etter tidligere gjester ved hotellet. De ansatte ved hotellet var blide og imøtekommende. Hotellet ligger i et forholdsvis rolig strøk, så det var lite støy. Alt i alt et helt greit hotell, men ikke 4-stjernes som Apollo har kategorisert det som.

 
20.07.2017

Innlegg av Robin C Kristiansand, Norge

Sol og ro!

Reiste hit i juli 2017 med kone og 2 små barn i 14 dager. Kort vei til strand og Kos by noe som passet oss ypperlig! Store fine rom, hyggelig betjening og fin ro! God rengjøring og gode senger. Vi har kost oss masse og kan anbefale hotellet til andre.