Santa Marina (Kos By)

På Santa Marina i Kos by bor du i komfortable leiligheter og kan ta ferien helt i egen takt. Ved det hyggelige bassengområdet er det solsenger og parasoller, men vil du heller lytte til bølgene som slår mot stranden er det en kort tur dit. En spasertur eller en kort taxi tur unna finner du sentrum i Kos by med alle restaurantene og fornøyelsene byen byr på.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Santa Marina lokker med en herlig beliggenhet og et bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Ved bassenget er det også en poolbar som serverer drikke og snacks. Stranden ligger i gangavstand om du vil ta et bad i havet. I leilighetene finner du alt trenger for å fikse maten selv i ferien og ta dagene i ditt eget tempo. Resepsjonen er åpen døgnet rundt og WiFi er gratis på hele hotellområdet. Vaskeriservice mot avgift. For barna er det en lekeplass.

Du bør absolutt ta en tur inn til sentrum av Kos by mens du er på Santa Marina. Gå omkring i de koselige smågatene rundt Eletheristorget i den gamle delen av byen eller besøk den lille markedshallen som selger lokale varer som honning og olivenolje. Her er det også mange restauranter, barer og utesteder.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt