1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Ettromsleilighet

Ettromsleiligheter med to senger og en sovesofa. I noen leiligheter er sove- og oppholdsrommet adskilt med skyvedør. Minikjøkken med kjøleskap og TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt til bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 30-35 m²
Antall personer: 1-3, hvorav 1 barn

Toromsleilighet

Leiligheter i varierende størrelser med ett soverom med to separate senger, og oppholdsrom med to sovesofaer eller køyeseng. I noen av leilighetene er det skyvedør mellom soverommet og oppholdsrommet. Minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt til bassenget, havutsikt eller begrenset havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 35-45 m²
Antall personer: 2-5, hvorav 1 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter med to soverom med to enkeltsenger i hvert. Kombinert oppholdsrom/minikjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker og kjøkkenutstyr. Ekstrasenger i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Dusj og wc, hårføner. Balkong, noen med utsikt til bassenget eller begrenset havutsikt. Sommeren 2020 kan treromsleilighetene bestilles med havutsikt. Rengjøring 6 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 55 m²
Antall personer: 2-6, hvorav 1 barn