Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,1 av 10 Basert på 559 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,1 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Service
 
7,4 / 10
Fasiliteter
 
6,7 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,0 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

John ,
Bodø

+
Vi er godt kjent med hotellet gjennom mange år. Har en super beliggenhet.
-
Det ble en liten nedtur da vi ikke ble tildelt det rommet vi hadde betalt for og at vi måtte bytte hotell etter ca. 1 uke. Opplevdes som en evakuering fra Apollo sin side. Kontakt og løsning ble gjort på en grei måte.

Bekreftet gjest: 2019-08-30


1 av 10

Jonas,
Gjøvik

+
Bodde inte på Philippion.
-
Pga blev det en del taxi när man väl fick taxi och det blev buss och många långa promenader som kunde vara lite tröttsamt för den minsta.

Bekreftet gjest: 2019-08-30


3 av 10

,

+
AC`n var bra, frokosten var bra.
-
Fikk ikke leilighet som bestilt, men fikk det minste hotellrommet jeg noensinne har sett, lite til å være singelrom. Var 4 eller 5 andre gjester som opplevde det samme ved ankomst, om det er dere eller hotellet som overbooker, får dere ta internt. Var ikke et eneste glass på rommet eller noenting i det hele tatt, var ikke plass til en stol engang. Gikk noenlunde greit siden jeg reiste alene, men er ikke mulig å være 2 på rommet.

Bekreftet gjest: 2019-08-23


1 av 10

Harald,
Molde

+
Ingen ting. De er experter på overbooklng. Fikk et rom i kjeller på under 10m2,og uten vindu. Apollo vet om dette med overbooking og gjør ikke noe for å stoppe denne galskap. Hadde betalt for havutsikt og balkong , 2-roms. Dette var som å reise uspesifisert til en høyere pris.
-
Hotellet må fjernes fra programmet. Apollo og andre reiseselskap stilte med flere guider for å få flytte reisende til andre hotell/ byer på Kos. Total galskap.

Bekreftet gjest: 2019-08-23


4 av 10

Leif Inge,
Sør-Fron

+
-
Badet var nedslitt. Dårlig med lys. Rengjøring var elendig. Måtte i resepsjon for få nye håndklær. 2 siste døgna rengjorde de ikke rommet. Skygg unna hotellet!!! Apollo burde opplyse om at det var trafikkstøy.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


1 av 10

,

+
-
Ikke gi folk rommet de ikke har bestilt. Variasjon på mat.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


1 av 10

Astrid Kristine,
Volda

+
Hadde ingen god erfaring med hotellet. Det var en kinesisk dame som jobbet utenfor resturanten til hotellet som var hyggelig, hun smilte og hilste på oss hverdag.
-
At de ansatte som jobber der skal høre på hva turistene har å si. Vi fikk ikke noen hjelp av de ansatte når vi spurte om justringer/reperasjoner til hotell rommet vårt. De pratet også gresk mellom seg, så vi turister ikke forstår hva de sier. Hun ene resepsjonisten (Onana) rullet øyene bakover når man prøve å prate med hun. Hun hadde også dårlig holdning ovenfor oss. De som var hyggelig med oss var apollo når vi ringte dem for å forklare vår situasjon. Vi fikk ikke noe hjelp av de ansatte på hotellet. Apollo burde kutte ut avtalen med hotellet Phillipion pga vi hadde problemer med dem i 2 uker, som gjorde at reisen ble delvis ødelagt.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


7 av 10

Amund,
Oslo

+
Generelt bra, aircondition inkludert, rengjøring var upåklagelig, etc.
-
Bedre utstyrt kjøkken, dvs. utstyrt I forhold til antall beboere, vi var 5 men hadde ikke 5 av hvert hva gjelder bestikk, glass, etc.. Trangt om plassen i pool området.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


4 av 10

Gunn Heidi ,
Svelgen

+
Vi hadde bestilt og betalt for ei 3 roms leilighet. Etter beskrivelsen av rommene til Apollo fikk vi mest sannsynlig ei et - roms leilighet til tre voksne. Det var ikke gulvplass eller garderobeskap til oss tre.
-
Innsjekkeren må tydelig informere om at hotellet er overbooket og at de ikke har bestilte rom tilgjengelig. Sengene i Ekstra rommet vi fikk på ndre siden av gata, var knallhard og kjøleskapet virket ikke.

Bekreftet gjest: 2019-08-09


8 av 10

Sander,
Bømlo

+
De ansatte
-
Vet ikke

Bekreftet gjest: 2019-08-09


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

331 vurderinger
Utmerket
 
130
Veldig bra
 
91
Bra
 
29
Mindre bra
 
25
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

24.07.2016

Innlegg av EUL1 Gjøvik, Norge

Ikke for festglade ungdommer

Vi var en gjeng på 12 stykker som bodde her i en uke. Hensikten vår med turen til Kos var å feste og ha det gøy, og da var ikke dette det beste hotellet. Vi ble kastet ut kl. 00 hvis vi ikke var stille nok og rommene ble ikke vasket hvis vi ikke var ute av rommet før kl. 13, noe man ofte ikke er når man er på byen til kl. 07. Det var heller ikke gratis safe på rommet og rommet jeg sov på (201) hadde ikke Internett. For å være litt positiv så lå hotellet veldig sentralt, med butikk og minibank bokstavlig talt 2 meter utenfor resepsjonen og 3 min gange til sentrum.

 
03.01.2016

Innlegg av chlove321 Trondheim, Norge

Værste hotellet jeg har vært på!

Vi fikk ikke de rommene vi hadde bestilt og 5 stk ble pressa inn på et tom stort nok for 3. Som kompresjon for dette skulle vi få gratis middag, men når vi skulle få denne gratise middagen 2 dager etter, nektet de å gi den. 5 av 7 dager var vi uten kjøleskap. De i resepsjonen var frekke, lite samarbeidsvillige, og prøvde å overbevise oss med ord om at kjøleskapet virket, selv om temperaturen var romtemperatur. En kveld fungerte ikke airconditionen, og da sa han i resepsjonen "not my job" og ville ikke hjelpe. Vi Det hyggeligste mennesket som jobbet på hotellet var stuepiken. Ikke finn på å dra på dette hotellet!

 
21.11.2014

Innlegg av 794lailan Dokka, Norge

Greit hotell, men......

Elendig vertskap du er ikke velkommen, trist da hotellet har potensiale. Litt langt fra havna og byen, men med kort vei til bading alikevel. Rommene var greie! Til tross for det kommer jeg ikke til å reise tilbake igjen.

 
04.10.2013

Innlegg av reidunr Lillehammer, Norge

Fornøyd med Philippion hotel, Kos.

Har bodd på dette hotellet i mange år, to ganger i året, er veldig fornøyd både med det og beliggenheten. Servicen har vært god, og personalet hyggelige. Kommer til å bo der igjen :) Fått leiligheter med havutsikt nesten hver gang, og selv om trafikken er litt sjenerende til tider, trives vi ! Very nice hotel :)

 
04.10.2013

Innlegg av Agnes959 Follebu

Bra hotell

Vi er en gjeng som reiser til Kos to ganger i året. Vi bor vanligvis på Philippion. Det ligger nær sentrum og har kort avstand til en mindre strand der ikke alle ungdommene er. I tilknyting til hotellet er det en restaurant med god mat og hyggelig betjening. Rommene på hotellet er av variabel standard og kvalitet. Noen er slitt, men greie nok, mens andre er mer nyoppussede. For reisende som vil være nær sentrum, men ikke i bargata, så er dette et greit valg.