1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,0 / 10
Rengjøring
 
7,7 / 10
Service
 
7,1 / 10
Fasiliteter
 
6,4 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
6,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Cathrine,
Drammen

+
At det var billig. Beliggenheten.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-07


9 av 10

Sian,
Oslo

+
Location...cleanliness..poolarea.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-07


1 av 10

Jon,
Drammen

+
-
Mer informasjon for allergikere og alt om hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-08-31


5 av 10

Magnus,
Strømmen

+
Basseng
-

Bekreftet gjest: 2018-08-31


6 av 10

,

+
At vi ikke ble vekket av vaskedamen Hun kom først etter vi hadde gått ut
-
Badet burde blitt gjort noe med Dårlig lys ,tett luft og litt lukt Ble plaget av røyk på rommet når andre røyker Ikke bra når man har adtma Burde ha ikke røykere og røykere på vær sin side av hotellet

Bekreftet gjest: 2018-06-22


5 av 10

Elo,
Frederiksberg

+
Der var varmt vand i badet på alle tider.
-
Det var bare et gammelt slidt hotel, der bestemt ikke var renoveret i 2005, som der står i jeres beskrivelse. Kræver langt bedre rengøring på værelset. Safety boks på værelset. Damen der tog imod gæsterne og indskriver dem, var godt nok en sur og muggen person, og det var hun hele ugen.

Bekreftet gjest: 2018-08-17


6 av 10

Lene,
Hornsyld

+
-
flere danske guider. Mere info ved velkomstmøde

Bekreftet gjest: 2018-08-16


6 av 10

Tobias,
Gentofte

+
Poolen og lejlighederne, vi havde 3 værelser hvor 2 af dem var små værelser og en lejlighed Vil klart anbefale at leje lejlighederne
-
Vær klar over at aircondition er rigtig dyrt og meget nødvendigt

Bekreftet gjest: 2018-07-27


9 av 10

Steen ,
Ishøj

+
Roligt og behageligt atmosfære, venligt personale og god morgenmad
-
Større spiseplads med flere borde/stole eller parasoller ved bordene udenfor, så man ikke sidder direkte i solen med morgenmaden.

Bekreftet gjest: 2018-06-29


10 av 10

Bodil,
Skjern

+
Det var pænt og rent
-
At man have strøm hele dagen så man kan bruge aircondition når man var ude så værelset kunne køles ned

Bekreftet gjest: 2018-06-21


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

169 vurderinger
Utmerket
 
74
Veldig bra
 
55
Bra
 
22
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
4

Fem siste vurderinger

29.06.2018

Innlegg av Espen T

Greit hotell

Hyggelig hotell men fin beliggenhet til det meste. stille og rolig hvor man heller kan oppsøke støy og fart om man ønsker det. Enkel frokost men helt ok. sengene er gode og godt renhold, hyggelig betjening

 
02.02.2018

Innlegg av NoraSvense Norge

ikke en plass for ungdommer ( eller for noen andre heller )

Jeg og 6 venninner bestilte tur via reiseselskap til dette hotellet . Vi gledet oss til dette og hadde hørt kjempe mye bra om det. Vi hadde fått beskjed om at her var det livlig og kjekt. Vi ankom og allerede da var vi for "livlige og glade " og fikk beskjed om å roe oss. Vi kom inn på rommene og di var skitne og ekle , da vi klaget ble bare mannen surere. Vi vurderte å bytte hotell men vi var 18 og hadde ikke allverdens med penger. Vi ble boende her , noe som gjorde turen ganske mye dårligere enn forventet. Som siden lovet og reiseselskapet lovet så var det en strand rett over gaten , noe som var en ganske så ubrukelig steinstrand . Vi leide sykler og syklet til hoved stranden som var meget bra. Forsåvidt koselig å sykle bort dit , men ikke det som var planen da vi dro ned. Vi ble spylt med iskald spyler slange hver gang vi kom fra stranden , og ble hysjet på til frokosten som forøvrig var den mest lusne frokosten jeg har sett. ( tørre skiver med litt skinke til ) Dårlig med vasking , noe vi kunne levd med hvis resten av servicen hadde vært ok . Men hver gang vi gikk forbi resepsjonen prøvde vi å være stille og ikke gjøre noe utav oss , men ble alikevell hver gang møtt med sure blikk. Vi fikk klage på klage selvom vi aldri var senere utav rommet enn 9 . ( det sto vi måtte være stille etter 11 ) Når vi satt i resepsjonen om du kan kalle det det, sa han til noen gjester som ville bo der at han ikke ville anbefale det da det bodde noen forferdelige norske jenter der. Ekkelt bassengområde. Snakket med en svensk venninne gjeng som hadde akkurat samme opplevelsen . Hvilken opplevelse voksne har hatt på det hotellet vet jeg ikke , men hvis det er kun det han ønsker bør det stå klart og tydelig.

 
09.07.2015

Innlegg av Lilian M

Fantastisk øy, ikke like flott hotell

Anbefaler ALLE å reise til kos! Det er en nydelig vakker øy med utrolige strender og en liten koselig by, omringet av gater, restauranter osv :) Hotellet vi lå på derimot, var ikke det beste. Lite, slitt hotellrom, onde senger og generelt dårlig standard på toalett/dusj.

 
17.08.2013

Innlegg av Aspaas Trondheim, Norge

Billig og bra hotell.

ET hyggelig og vennlig familiedrevet hotell. Tomma som driver hotellet er svært behjelpelig og alltid positiv, litt i overkant behjelpelig til tider, men utrolig hyggelig. Vi skulle ivei og spille tennis en kveld og ønsket å bestille taxi, men det var over 30 min ventetid så Tomma (bestyreren) hentet privatbilen sin og kjørte oss selv. Det kaller jeg ekstraservise. Vil også anbefale alle og gjøre sitt beste med og komme seg på "godsiden" til damen som eier hotellet. Hun smilet og vinket til oss og virket ikke sur en eneste gang, ihvertfall ikke til oss. Ellers er rommene veldig standard ikke noe ekstra, en får det en betaler for. Kan ikke forvente himmelseng på et budsjetthotell. Rensligheten var ikke det beste, men det ble vasket, og håndukene ble byttet ut, helt ok. Alt i alt hadde vi et fint opphold, men vil ikke anbefale hotellet for andre enn unge som er ute etter litt festing og moro, ikke et hotell for familier det skal være sikkert og visst.

 
26.06.2013

Innlegg av Idajakobsen

Bortkastet penger

Vi sitter på balkongen her nå, hvor vi egentlig skulle bli værende t.o.m 5 juli. Men etter under én uke på dette hotellet har vi fått mer enn nok- og bestilte flybillett hjem om to dager. Hotellet har ødelagt ferien med dårlig service både på vaskedamene som ikke gjørt stort annet enn å bruke toalettet våres og rer sengen. Og nede i resepsjonen blir du motatt med sure tryner og gretne mennesker. Og ikke nok med det, men så legger de frem frokoseen allerede på formiddagen, så du må regne med tørt brød og svette skinke og ostebiter. Vi har aldri blitt så skuffet over et hotell noen gang, og vi trodde aldri at vi skylle oppleve at vi faktisk ville hjem til Norge igjen allerede etter dag 2. Men nå er endelig flyet booket, og det skal bli nydelig å komme seg hjem til hyggelige mennesker, ryddige hjem og ferskt brød igjen. 14.000 rett i dass ;-)