1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Eva,
Løten

+
Vi er blitt kjent med familien som driver hotellet,vet hva vi kommer til.Koselig alt rundt dette hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-28


9 av 10

Mona,
Torp

+
Måten en blir tatt i mot på av eiere og betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-09-21


10 av 10

Jorunn,
Elverum

+
Midt i byen. Hyggelige mennesker her.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-14


8 av 10

Arne ,
Bergen

+
Roligt-Hyggelig betjening.
-
Vasken på badet er så liten att det er vanskelig å vaske seg å barbere seg.

Bekreftet gjest: 2018-09-14


2 av 10

Randi ,
Holmestrand

+
Bassenget
-
Gå over vannrør og avløp Da det var to vannlekarsres på badet og det luktet kloakk fra badet som var veldig ubehagelig var mest mulig ute bedre frokost da jeg hadde betalt for det ikke mye å skryte av

Bekreftet gjest: 2018-09-07


7 av 10

Berit,
Oslo

+
Hyggelig betjening. Fint basseng. Oppusset. Rene håndklær 6 ganger på en uke.
-
Skulle hatt sofa i stedet for seng på oppholdsrommet i 2-roms leiglighet. Det var mye støy fra hotellbaren langt utover natta. Det var for få parasoller ved bassenget. Dårlig vanntrykk i dusjen.

Bekreftet gjest: 2018-08-10


8 av 10

Sølvi,
Manger

+
Veldig hyggelig betjening på hotellet. Fint bassengområde. Utenom frokost spiste vi lunsj en gang på hotellet. Fint tillaget rundt baren der man kunne roe ned om kvelden før en gikk til køys.
-
Vi var et reisefølge på 9, med en leilighet og tre dobbeltrom, derav ett med en ekstraseng til barn. Dobbeltrommene var helt greie. Det var for så vidt leiligheten også, men det var ikke gardiner til å trekke for inngangsdøren. Det var en gjennomsiktig gardin til å trekke foran "balkongdøren", men det var ikke noe hjelp i med hensyn til lyset. Begge dørene hadde glass (med film på), men uten mørkleggende gardiner var det lyst klokken seks om morgenen. Det var også samme gjennomsiktige gardiner som på balkongdøren på de to vinduene som var i leiligheten. Ettersom denne leiligheten var på bakkeplan, kunne man se inn til oss om kvelden når vi hadde lys på. Det var ikke spesielt hyggelig. Jeg hadde problem med å finne en egnet plass å kle av meg om kvelden. De som gikk forbi oss til leiligheten ved siden av kunne se hele rommet vårt fra det vinduet de passerte, inkludert sengen vår. Jeg sa fra i resepsjonen om dette. Sendte også en melding til Apollo på det nummeret vi fikk melding om at vi kunne ta kontakt på dersom det skulle være noe. På hotellet sa de at jeg måtte trekke gardinene (!) for.......... Jeg prøvde å si at det var ikke gardin til å trekke foran døren og de skulle se på det.... hørte ikke noe mer....... Fra Apollo på Kos hørte jeg ingenting. Veldig, veldig skuffet over det!!!Har reist til Kos siden 1992. Det er FØRSTE GANG jeg har hatt et rom der det ikke er gardiner eller utvendig solskjerming som går an å trekke for. Når man er på ferie har man ikke noe ønske om å bli vekket kl 06 om morgenen.............................................. Så det er å anbefale til hotellet at de henger opp mørkleggende gardiner fremfor begge dørene i leilighet nr 14, samt gardiner som man ikke kan se inn gjennom foran vinduene.

Bekreftet gjest: 2018-07-27


9 av 10

Karsten ,
Bergen

+
Store leiligheter, alltid ledige solsenger.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-27


1 av 10

Gunn ,
Førde

+
ingenting
-

Bekreftet gjest: 2018-07-13


5 av 10

Terje,
Slemmestad

+
Moderne og rent overalt
-
Det blir for dumt å tildele godt voksne en to-roms hvor soverromet lå 10 meter fra baren. Støy til 04 hver natt. Folk satt og så rett inn til oss. Vi bestilte reisen tidlig. Hotellet var fullt og evt. alternative rom var langt fra den standarden vi hadde bestilt (bl.a. en kjellerleilighet). Et skikkelig skår i gleden.

Bekreftet gjest: 2018-06-29


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

77% anbefaler hotellet

264 vurderinger
Utmerket
 
135
Veldig bra
 
88
Bra
 
30
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

04.08.2018

Innlegg av Hege L

Supert hotell både for småbarnsfamilier og for par på tur😊

Dette er et familiedrevet hotell med mye sjel og fantastisk service! Rent og ryddig,ligger sentralt med allikevel stille og rolig. Vår favoritt på Kos💙🇬🇷 Anbefales på det varmeste👍🏼😃 Vi har bodd her flere ganger og kommer alltid tilbake!!

 
28.07.2018

Innlegg av KarstenAa Bergen, Norge

Koselig og veldrevet

Bodde her i to uker. Hadde en to roms leilighet. Stor og velutstyrt var leilighetenog badet var også stort. Godt, men litt trangt bassengområde. Alltid ledige solstoler. Trivelig bassengbar som serverte enkle men gode retter. Vi lagde oss frokost selv.

 
10.07.2018

Innlegg av petramariesvendsen Oslo, Norge

Rølpe og fyllehotell for godt voksne! familier styr unna!!!

Fint rom hyggelig betjening og helt grusom frokost. Tror frokosten var mer basert på folk som likte øl til frokost. De fleste begynte å drikke tidlig og holdt ut til kl 04 om morgenen. Full fest og skråling hver eneste kveld. Vi bestilte tidlig men fikk rom ut mot baren fikk dårlig alternativ hvis vi ba om å bytte. Styr unna dette hotellet hvis du ikke har tenkt å være dritings og ta for all del ikke med barn hit. De få barna som var her hadde det ikke godt!

 
07.07.2018

Innlegg av krisand Moss, Norge

Fantastisk hotell

To nye uker er tilbrakt på dette hotellet. Vi kan ikke tenke oss å bo et annet sted! De siste årene har stadig nye ting blitt oppgradert og i år er det basseng-, bar- og uteområdene som har fått et ansiktsløft. Det er blitt så fint! Hotellet drives av en fantastisk hyggelig familie, og de vet nesten ikke hva godt de kan gjøre for deg. Og tenker du på harde senger når du tenker på Hellas? Ikke her! Fantastiske madrasser! Vi kommer igjen!

 
07.07.2017

Innlegg av HegeCT Bergen, Norge

veldig bra

Bodde en uke på Imperial i juni. Det meste var veldig bra, som et hyggelig bassengområde med gode solsenger og alltid noen ledige. Personalet var supert både i baren og resepsjonen. Leiligheten var veldig fin og praktisk, med to store balkonger i en vanlig toroms! Og gode senger på på soverommet og i stuen. Den var også velutstyrt, med hårføner, strykejern, kaffitrakter, klesstativ m.m. Det som trakk ned var bråk om natten, leveringer osv. Frokosten trakk også ned, for selv om den var god var det veldig dårlig utvalg. Alt i alt en god opplevelse.