Erato (Kos)

Leilighetshotellet Erato i Kos by passer utmerket for deg som vil komme tilbake til en pen leilighet etter dagens opplevelser. Hotellet har eget basseng og du kan gå til stranden. Vil du se mer av vakre Kos kan du leie sykkel eller ta lokalbussen fra busstoppet like ved.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer/1-4 personer, hvorav 2 barn. Større toromsleiligheter for 1-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Erato ligger sentralt i Kos by. Det er gangavstand til nærmeste strand. Hotellet har basseng med barneseksjon og gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar med snacks og drikke. Gratis WiFi i fellesområdene. Ca. 50 meter til supermarked og ca. 100 meter til bussholdeplass. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra kl. 8.00 til 24.00.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt