1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,9 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Hridi,
Nes i Ådal

+
At det var mulig å reservere restauranter. Nydelig mat og jod service. Egen is og pannekake servering.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-31


10 av 10

Cecilie ,
Rygge

+
De nye bassengene og uteområdet. Veldig pent hotell!
-
Underholdningen på kveldene. Litt rotete med hvor de forskjellige underholdningene var for barn og voksene

Bekreftet gjest: 2018-08-10


9 av 10

Tone ,
Oslo

+
Bassengområdene og variasjonen i mat.
-
Bør beskrive stranden bedre. Steinete strand, ikke sand.

Bekreftet gjest: 2018-07-27


9 av 10

Jarle ,
Bergen

+
Plassering, mat og drikke er veldig bra. Nytt bassengområde ga hotellet et helt ny dimensjon. Nye solsenger med skikkelig madrass var helt supert. Ny bar med skikkelig kaffemaskin og barista. Vi var der i fjor og å oppleve hotellet i 2018 var nesten som å komme til en ny plass med hensyn på uteområdet.
-
Ferskpresset juice til frokosten. Flere solsenger ved bassengområdet.

Bekreftet gjest: 2018-07-20


8 av 10

Birgitte,
Ry

+
De 3 a la carte restauranter både til brunch, frokost og aftensmad. Mange solstole ved stranden
-
Flere solstole ved poolområdet, meget mere konsekvent afrydning af reserverede/men ikke-benyttede solsenge, mindre fabriksagtig buffetrestaurant.

Bekreftet gjest: 2019-08-01


8 av 10

Louise ,
Sønderborg

+
-
Et forslag er at de skal håndhæve deres egne regler angående reservering af solstole, det var næsten total umuligt at få en solstol selvom der var mange stole som ikke blev brugt da folk havde smidt håndklæder, selvom der i papirerne står at det ikke er tilladt og de vil blive fjernet.

Bekreftet gjest: 2019-08-01


5 av 10

Lise,
Skovbyballe

+
Placeringen tæt på strand Et smukt hotel. Med flere pools.
-
Måske knap så mange gæster.. Det virkede hele tiden som om der var overbooket For få stole, aldrig en ledig solseng, konstant kø i restauranten... Faktisk minder restauranten mest om et overfyldt cafeteria. Hvor man næsten blev skyndet på så de ventende kunne komme til. Absolut ikke hyggeligt. Der var ingen der "genkendte en" meget upersonligt. Alt for mange skrigende børn. Underholdning 2-3 forskellige steder hver aften... Hvilket gav en underlig irriterende støj på værelset. Vi endte med at søge væk fra hotellet for at få lidt ro. Indimellem fik man følelsen af at være på en travl banegård. Man bør også oplyse bedre om hotellets størrelse og at det ligger klods op af 3-4 andre hoteller.. Og at der er ret langt til nærmeste by.

Bekreftet gjest: 2019-07-25


10 av 10

Jan,
Horsens

+
At det hele kører så glat - der er bare styr på alting. Og servicen er i top - er hovedpuden for træls, så kom og vælg hvad du vil have i receptionen. Du kan bare hente hvad du vil, når du vil med all-inclusive. Der er vandsport direkte ved stranden.
-
Lidt ærgerligt at det er så svært at få plads på alacarte restauranten. Der er 3 slags (grill, fisk og asiatisk). Vi var heldige at prøve 2 af dem - men burde tænkes ind at alle har mulighed for at prøve alle 3 af. Buffet restauranten er lækker, men bliver sidst på ugen lidt det samme (trivielt).

Bekreftet gjest: 2019-07-11


6 av 10

Camilla,
Borup

+
Smuk beliggenhed, fantastiske pools (ikke den ved rutsjebanerne) og udsigten over havet .
-
Vi var 4 voksne og 1 barn afsted. Vi stod op ved 8 tiden hver dag og det lykkedes os ikke at få en solseng ved poolen en eneste dag. Hotellet bør opstille flere solsenge (der er store græs arealer ved siden af pools) og håndhæve deres egen regel om at man ikke kann reservere solsenge.

Bekreftet gjest: 2019-05-31


8 av 10

Bente ,
Billund

+
Ny restaurant. fint Det var 5. gang vi var på hotellet.
-
For mange små børn

Bekreftet gjest: 2019-05-30


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

74% anbefaler hotellet

2323 vurderinger
Utmerket
 
1200
Veldig bra
 
649
Bra
 
280
Mindre bra
 
128
Dårlig
 
68

Fem siste vurderinger

21.07.2019

Innlegg av Tiril1234 Norge

Perfekt

Bodde her i to uker. Det er et enestående hotell. De ansatte er så hyggelige og trivelige, og kan ikke få gjort nok for deg. Eksempelvis finner de mer enn gjerne drikke til deg. Maten var super og varierte. I tillegg var a la carte-restaurantene noe for seg selv, og som anbefales på det sterkeste. Hotellet tillater ikke reservering av solsenger. Det vil si at de sjekker om man bruker solsengene innen en viss tidsperiode på ca 1,5 time og fjerner tingene der de ikke brukes. Så man unngår at folk reserverer senger kl 6 og kommer kl 10. Dette er bra! De nye bassengene er fantastiske. Stranden anbefales også. Det er krystallklart vann og kryr av fisk. Her er det også en egen strandbar, samt pizzakro. Vi leide ATV på hotellet og brukte en dag på å kjøre rundt, det anbefales. Det beste hotellet jeg har vært på, og jeg kommer gjerne tilbake.

 
30.05.2019

Innlegg av heidin_klebyh Hønefoss, Norge

Meget fornøyd.

Beste allinklusive hotell vi har besøkt. Service og personalet er hyggelige og gir god service. Meget flott restauranter som kan benyttes med asiatisk, grill og fisk. Stort utvalg og nydelig beliggenhet med utsikt utover havet. Vi kommer tilbake.

 
06.07.2015

Innlegg av Marianne R

Fantastisk mat og betjening!!

Var her juni/juli 2015 med 3 voksne, en ungdom og tre barn. Vært her en gang tidligere, og vi viste at stedet var bra. Dette er det ultimate stedet om du ønsker en rolig ferie med eller uten barn. Maten er fantastisk og variert. Rene pene rom, og basseng områdene er flotte. Minuset er mange russiske gjester. De tar stor plass, er frekke og sytete. Men om du overser disse vil jeg anbefale hotellet på det varmeste - her er du garantert og ikke møte nabo`n:) Lokalbussen til Kardamena stopper utenfor hoteldøra, skal du leie bil, gjør det i Kardamena (ikke på hotellet) mye å spare. Vi kommer å reise hit en tredje gang også!

 
05.06.2012

Innlegg av Marianne R Kardamena, Hellas

Kan trygt anbefales for barnefamilier!!

Dette er ferien for deg som vil slappe av og kose deg. Ikke trenge tenke på matlaging- bare det og møte opp til verdens mest hyggelige personale. Ungene storkoste seg med de aktiviterter som var, og de som hotellet var arrangør av. Skal du feste reiser du ikke hit. Dette er ferien for familekos og velvære. Du bor på stranden, og en liten busstur unna har du shooping om behovet skulle melde seg. Kan anbefales på det meste. Vi kommer igjen;)

 
25.07.2011

Innlegg av Silje871 Molde, Norge

Utrolig bra plass for de som ikke nødvendigvis er ute etter fyll og festing

Hotellet hadde over gjennomsnittet god standard. Badefasilitetene var gode, og stranda var absolutt godkjent. Hotellets rengjøring var ikke all verden, men det sa vi fra om og de tok det til seg. Ellers var maten god på hotellet, men best på resturantene ved siden av (Mexican, Italiensk osv på nabohotellet Blue domes) Dette må du bestille via hotellet, og er du heldig å få plass får du gratis mat og service utenom det vanlige. HELT UTROLIG!! Anbefales hvis du vil stikke derifra med en følelse av å ha spist extra ordinary mat! All inclusive var helt og holdent all inclusive. Internasjonale drikker var tilgjengelige, og det var mat i bøttevis. Alltid fersk og nylaget. De hadde til og med buffet med nystekt pizza fra stenovn! Et minus var at man måtte til Kardamena by for å ta ut penger. Men heldigvis var skyssen gratis, noe som hotellet ordnet med. Er meningen med oppholdet å feste, ikke dra hit. Her er det LITE barer og utvalg av uteplasser. Og det er 1 time til KOS by... Dette er mer et familiehotell, og det var midt i blinken for oss. Vi var litt lei oss for at vi ikke sjekka på forhånd at det var så langt til Kos, men hadde det like kjekt på hotellet om kveldene. Noe av det beste med hele turen for meg, var da vi dro inn til Kardamena by, og leide oss Boogie. Vi brukte nesten en hel dag å kjørte gjennom hele Kos. Vi dro innom Kos by og fikk oss kjempegod mat nede ved havna, dro til Paradise beach og badet på den langstrakte finkornede stranda og badet!! Vi dro også på hjemoverturen innom flere småbyer og strender etterfulgt av å kjøre hjemover via fjellene. Der var det helt fantastisk! Uberørte gamle landsbyer og veier fant sted der oppe, og utsikten var helt utrolig. Bare vennlige folk møtte vi langs veien. Disse crosscartlignende bilene kostet bare 50 euro per, og det var absolutt verdt det! Vi dro også over til naboøya Tyrkia, Bodrum og det var mest for handlinga. Du blir anbefalt en restaurant kalt Marina når du kommer dit av guidene, men IKKE dra dit..Det var ok mat, men prisene var høye og vi ble lurt på oss ekstra avgifter på kvitteringa. Vi måtte betale for div service vi trodde medfulgte menyen, men der trodde vi feil. Maten betalte vi i alt 800 kr for 4 personer lunsj, hvor vi i KOS by betalte halvparten. Og tyrkerne der er ikke grei å konversere med. Bare sier det.. I tillegg tar turen og ventinga veeeeeldig lang tid med masse kø, visum sjekk, pass sjekk osv.. Ikke verd turen hvis du ikke er glad i shopping. Hotellet var supert og ingen negative innvendinger, likte veldig godt at vi kunne dra på forskjellige restauranter som ifulgte prisen på all inclusive. Herlig mat! Skal absolutt tilbake en annen gang, men da på Blue domes :) Vi hadde med oss en reisende som har en dårlig fot, og fikk rom med en gang på hotellet, så alt var veldig enkelt. Med perfekt utsikt og kort veg til stranda. Hadde vi vært "Uheldig" kunne vi risikert og bli boende langt oppe i leilighetskompleksene, noe som vi ikke var så gira på. Servicen var helt utrolig :)