Kardamena - med Kos lengste strand

Kardamena

  • • Storfavoritt hos barnefamiliene
  • • Sjarmerende by med mye å ta seg til

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Velkommen til en ferie ved Kos' lengste strand! Til tross for at Kardamena er en liten ferieby er det en livlig by med mye å ta seg til. Etter en herlig dag med sol og bad kan du slå deg ned ved en av de mange restaurantene eller shoppe i butikkene. Vi har også hotell med All Inclusive så om du ønsker en ferie der lommeboken forblir på rommet er det fullt mulig.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Kardamena

Bassengområdet

Akti Palace

Fra 10 373 NOK
Hovedbassenget

Akti Beach Club

Fra 7 795 NOK

Fakta om Kardamena

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 100 kroner pr. person. En øl ca. 30 kroner.

Transport t/r hotell

Fra Kos flyplass til første hotell på reisemålet tar det ca. 30 min. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Kardamena har en sandstrand.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 27°c
okt 23°c
nov 19°c
des 15°c
8,6 av 10 Kardamena
Våre gjesters vurdering, Basert på 254 vurderinger