Reisemål – Kos

feriesteder sortert etter

Psalidi

En ferie i Psalidi passer livsnyteren. I Psalidi får du det stille og rolig, og kan konsentrere deg om favorittromanen ved bassenget, nyte den herlige utsikten over havet eller ta en forfriskende dukkert på en av de fine rullesteinstrendene i nærheten.

Mer om Psalidi 6 hoteller fra 2 698 NOK

Lambi

Nord for Kos by venter fine, lille Lambi. En feriereise til Lambi er en reise til timelange middager på taverna, late stunder i solstolen og oppdagelsesreiser på sykkel. Her vil du trives dersom du liker å være i nærheten av Kos by, men helst sover i god avstand fra det mest hektiske nattelivet.

Mer om Lambi 5 hoteller fra 2 698 NOK

Kos by

Det er få som angrer på en reise til Kos by – mange setter pris både på herlige Lambi Beach, Apollostranden og det pulserende nattelivet i høysesongen. Men Kos by er også rik på kulturskatter som kan utforskes på egen hånd med leiebil, eller du kan bli med på noen av våre utflukter.

Mer om Kos By 9 hoteller fra 2 298 NOK

Kardamena

Velkommen til en ferie ved Kos' lengste strand! Til tross for at Kardamena er en liten ferieby er det en livlig by med mye å ta seg til. Etter en herlig dag med sol og bad kan du slå deg ned ved en av de mange restaurantene eller shoppe i butikkene. Vi har også hotell med All Inclusive så om du ønsk...

Mer om Kardamena 4 hoteller fra 7 698 NOK

Tigaki & Marmari

Tigaki og Marmari er mest kjent for sine herlige og langgrunne sandstrender, som har et rikt vannsportstilbud. Absolutt en reise verdt!

Mer om Tigaki & Marmari 1 hoteller fra 9 298 NOK