1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Delfinia

  • • På stranden
  • • Nært sentrum
  • • Bestill med havutsikt

På hotell Delfinia bor du på stranden og like nært til friske bad i havet som i bassenget. I restauranten diskes det opp med en herlig buffé og i den koselige tavernaen serveres lokale retter. Vil du høre bølgenes brus fra rommet skal du bestille et superiorrom med havutsikt.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Hagen og stranden. God mat.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Delfinia tilbyr en god beliggenhet rett ved stranden, med mye grønt og store gressplener. Hotellet består av tre bygninger der superiorrommene ligger i hovedbygningen og dobbeltrommene i de to andre bygningene. Det er barnebasseng i bassengområdet samt gratis solsenger og parasoller. Jacuzzi. Stranden består av sand blandet med rullesteiner, også her er det gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot avgift.

Hovedrestauranten Feakes som serverer frokost og middag. Tavernaen Nausica som serverer lokale retter med utsikt utover stranden. Strandbaren Circe Beach Bar.

Gratis WiFi på hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Treningsstudio mot avgift. En kort spasertur fra hotellet er det dykking og andre vannaktiviteter mot avgift. Biljard mot avgift. Gratis tennis, bordtennis og dart. Morgenaktiviteter som yoga og kveldsaktiviteter 6 ggr/uke. 200 meter til sentrum av Moraitika.

Måltider

Halvpensjon inkludert.