Livadi Nafsika

Livadi Nafsika ligger i rolige og frodige omgivelser i Dassia på Korfu. Her bor du bare et steinkast fra stranden og hotellet har til et stort, pent bassengområde med plass til både store og små. Om kvelden er det en hyggelig tur inn til sentrum i Dassia der det finns et godt tilbud av restauranter, barer og butikker.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

6,8 av 10
Basert på 28 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 350 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Livadi Nafsika bor du med beste beliggenhet i Dassia! Fra hotellet er det gangavstand til stranden, butikker, restauranter og barer, hvilket gjør Livadi Nafsika perfekt for deg som vil se deg omkring i området. Bassengområdet er grønt og frodig og har et stort basseng med barneseksjon for de små samt solsenger og parasoller. I nærheten av bassengområdet er det en bar.

Hotellets restaurant serverer frokost, lunsj og middag (halvpensjon mot tillegg). Det er gratis tennis og bordtennis. Biljard mot avgift. WiFi i fellesområdene (kan være veldig tregt i høysesong). Deponering i resepsjonen mot avgift. Døgnåpen resepsjon. Gratis parkering på hotellet.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt