Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Hyggelige dobbeltrom i hovedbygningen eller bungalowdelen. Dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraoppredning på sovesofa. TV og en mobiltelefon med lokal informasjon, navigasjon samt gratis nasjonale og internasjonale samtaler fra hele øya. Minibar. Kaffe- og tefasiliteter. En flaske vann og vin på rommet ved ankomst. Gratis WiFi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Noen rom har uteplass med delt basseng og utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Hyggelige rom i hovedbygningen eller bungalowdelen. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Ved ankomst er det en flaske vann og vi på rommet. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong). Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse med utsikt mot hagen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 23 m²
Antall personer: 1

Familierom

Familierom i hovedbygningen (en dobbeltseng og to sovesofaer) eller bungalowdelen (en dobbeltseng og to enkeltsenger). I begge typene rom er det skyvedør mellom de to delene. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong). En flaske vann og vin på rommet ved ankomst. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28-36 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 2 barn

Større dobbeltrom i bungalow

Større dobbeltrom med dobbeltseng eller to separate senger. Ekstraoppredning for barn på sovesofa. TV og minibar. Kaffe- og tefasiliteter. En flaske vann og vin på rommet ved ankomst. Gratis WiFi, luftkondisjonering (sentralstyrt i lavsesong) og safe. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 26 m²
Antall personer: 2-4, hvorav 1 barn