Potamaki Beach

Potamaki Beach ligger mellom de grønnkledde fjellene og Det ioniske hav. legg deg på en solseng ved hotellets basseng, eller ta bad i det klare vannet rett nedenfor hotellet. Når mørket faller på kan du ta den korte spaserturen inn til lille koselige Benitses og slå deg ned på en av de mange restaurantene.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 10 m
Til sentrum: 450 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Potamaki Beach har et stort bassengområde og et stort basseng. Barna har et eget basseng som ligger et lite stykke fra det store bassenget. Gratis solsenger og parasoller. På stranden ved hotellet er det solsenger og parasoller mo avgift.

Hotellets restaurant serverer frokostbuffé og middagsbuffé. I hotellets bar kan du bestille drikke og enkel snacks. Underholdning flere kvelder i uka. Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift.

Butikk og minibank ligger rett ved hotellet. Til sentrum kan du gå på noen minutter, ca. 450 meter fra hotellet. Til tider tung trafikk på veien som må krysses for å komme til stranden.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Til tider stor trafikk på veien som må krysses for å komme til stranden.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt