Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,8 av 10 Basert på 69 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Espen ,
Oslo

+
Stort flott rom, hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2019-07-30


9 av 10

KARINA,
Drøbak

+
Beliggenhet!
-
Informer om at terrassene ikke er private, men delt med naborommene

Bekreftet gjest: 2019-07-02


10 av 10

Anne ,
Våler

+
i har bodd på Romantic Palace ved flere anledninger. Gjestfriheten er alltid varm og hjertelig.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-11


8 av 10

Hege,
Solbergelva

+
Nær strand, topp service, kjempegod mat. Mens vi var der kom det nye solsenger med madrasser, søppelkasser og askebeger på stranda.
-
Flere trelemmer ned til solsengene, veldig varm sand, så man får brannsår på beina (selv med slipperser)

Bekreftet gjest: 2019-06-11


10 av 10

Øyvind,
Solbergelvs

+
Betjeningen var meget hyggelige og service innstillt. Blid og positiv.
-
Solsenger som hotellet hadde på stranden var dårlig rengjort. Badeplattform til dusjen på stranden var en delvis ødelgt palle. Store lass med søppel ødela helhetsinntrykket av Korfu som et fint reisemål. Disse lassene med søppel lå ved siden sv veien med jevne mellomrom fra flyplassen til reisemålet vårt.

Bekreftet gjest: 2018-09-25


9 av 10

Anne ,
Oslo

+
Servicen, maten ogballensimnjibbet der var veldig hyggelige og hjelpsomme
-
Strandarealet. De må rydde og tilrettelegge klar senger parasoller for neste dag. De må og gjøre noe med trapp ned til stranden og dusjen ved stranden. Da vil vi få mindre sand inn.

Bekreftet gjest: 2018-09-11


10 av 10

Torill ,
Sarpsborg Norge

+
Beliggenheten. Vi har vært her 2 ganger før den gang hotellet kun inkluderte frokost. Kjærligheten og beliggenheten er jo det samme.
-
Stranden burde fått flere trelemmer å gå på, for sanden er både varm og tung å gå på. Parasollene burde være faste og stå på fast fot. Når det kom et vindpust var det ikke nok å borre dem ned i sanden. Mange av solsengene burde skiftes ut de begynte å bli temmelig slitte.

Bekreftet gjest: 2018-09-04


9 av 10

Anitha ,
Oslo

+
Personellet og den familiære atmosfæren. Beliggenheten var også veldig bra. Synd med nabohotellet som blokkerer utsikten.
-
Hotellet tok betalt for å dusje ved sen flyavgang, dette kan de heller legge inn i prisen.

Bekreftet gjest: 2018-09-04


8 av 10

Ellen,

+
nært til stranden
-
Bedre håndtering av søppel på stranda, det må finnes søppeldunker, rydde solsenger med mer nedenfor hotellet etter dagen.

Bekreftet gjest: 2018-08-21


8 av 10

Kari,
Asker

+
Veldig god service
-
Veldig trangt bad/toilett

Bekreftet gjest: 2018-08-07


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

143 vurderinger
Utmerket
 
115
Veldig bra
 
18
Bra
 
5
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
2

Fem siste vurderinger

30.08.2018

Innlegg av annel939 Rykkinn, Norge

Solferie

Her er det kjempehyggelig å bo. Bare søte imøtekommende personale. Rene fine rom. De har gresk aften 2 kvelder i uken med musikk og dans. Fa kan vi gjester lære oss dansene etterpå av far i huset. Maten smakte veldig godt. Hotellet ligger rett nede ved stranden. Servering ved solsengene. Så her kan vi bare slappe av. Der nye hotellet ved siden av som ble bygd nylig tok nok mye utsikt, men enkelt å gå ned i restaurenten og slappe av. TakkđŸ˜€đŸ„‚

 
16.08.2018

Innlegg av 360peh

Gresk uke

Vi besøkte Agios Gordios for første gang, og var meget fornøyd med hotellet Romantic Palace. Det var først og fremst service og vennligheten fra familien som drev hotellet, og øvrig personale som fremhevet ferien vår. Hotellet lå nesten på stranden, med egne solsenger (alltid ledig), veldig god mat på hotellet, fine rom. Alt i alt ble det en deilig uke. Det var også veldig hyggelig å være med på Gresk aften på hotellet, der familien virkelig bød på seg selv. Tusen takk for en perfekt ferie.

 
06.06.2018

Innlegg av KirstiF39

Kjempekoslig familiehotell med den flotte havutsikten :-)

Vi har hatt en kjempeflott uke på hotel Romantic palace, som er ett familiedrevet hotel Når du drar føler du at du er som ett medlem av den greske familien. Hjertevarme personer jobber der og tar vare på deg hele tiden,med sitt blide vesen og gode humør. Den gode maten , som du nyter med den flotte havutsikten,rett på stranden,er bare så delikat og nydelige smaker på. Det er delikate fine rom med store terasser og selv om det bygges ett hotel ved siden av,ødelegger ikke dette noe. Rent og fint,med myggnettinger og airciondition mot leie. Dette trenges i mai/juni. Savner ikke basseng når man har den vakre stranden og det fine rene vannet og bade i. Skal tilbake. Hilsen Kirsti fra Norge !

 
04.08.2017

Innlegg av Torill D Kristiansund, Norge

Koselig plass, med utmerket beliggenhet :-)

Koselig lokalt hotell, med flott plassering helt nede ved stranden. Fint rom med stor balkong, med litt havutsikt. Ble advart mot moskitos på rommet, så var nøye med myggnetting osv, og var på jakt hver kveld, men fant egentlig kun 1-2 (som ble drept på stedet). Opplevde likevel å våkne hver morgen med masse stikkende bitt og kløe over hele kroppen, men verst på anklene. Begynte å få mistanke om veggdyr,og fant ett par i madrassen dagen før avreise. Varslet straks reiseselskapet om dette, som skulle ta saken videre. Dette er det eneste negative vi har om hotellet og plassen ellers. Nydelig solnedgang, flott strand, hyggelige mennesker, rent og fint. God service på hotellet.

 
22.07.2015

Innlegg av Kristinbe

God mat og koselig atmosfære

Ble anbefalt stedet pga gresk aften. Deilig mat og god stemning. Stedets eier danser og shower. Vi kosa oss. Kommer gjerne tilbake. Vi var fem personer, og vi spiste stuet kylling. Veldig godt. De hadde også mye sjømat, som så deilig ut. Anbefaler stedet særlig tirsdag eller fredag, da de har gresk aften med live musikk.