Nereides (Korfu)

Hyggelige Nereides i Agios Gordis ligger nærmest i strandkanten, så veien er kort til solsengene på stranden. Skulle du bli lei strandlivet, kan du jo rusle bort til butikkene og spisestedene i hovedgaten.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Toromsleiligheter med 4 ord. senger for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet .
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Nereides i Agio Gordis ligger i rolige omgivelser ved en fin sandstrand. Hotellet har ikke basseng, men som gjest på Nereides kan du benytte bassengområdet med gratis solsenger og parasoller på nabohotellet Poseidon, så lenge du kjøper noe i poolbaren. Solsenger og parasoller på stranden mot avgift. 

Gratis WiFi i fellesområdene. Ved ankomst/avreise stopper bussen i hovedgaten ca. 300 meter fra hotellet, bagasjen transporteres ikke. Lokaltrafikk i hovedgaten, men ingen trafikk ved hotellet.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Ettersom Nereides ikke har resepsjon, må gjestene kontakte hotellpersonalet ved ankomst for å få luftkondisjonering og safe. Personalet er alltid på plass ved ankomst og avreise.
  • Hotellet har et lite bagasjerom for oppbevaring frem til avreise.
  • Toromsleilighetene og noen av ettromsleilighetene deler terrasse.