Marina

Leilighetshotellet Marina har en familiær stemning og en vakker utsikt over de nærliggende fjellene i Agios Gordis. Den gode beliggenheten gir nærhet til både en av Korfus mest naturskjønne strender og sentrum i hyggelige Agios Gordis. Leilighetene har et godt utstyrt kjøkken, og ellers finnes det koselige restauranter langs hovedgaten.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter med 3 ord. senger for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 400 m
Til sentrum: 250 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Marina ligger på en høyde i Agios Gordis og har en vakker utsikt over omgivelsene. Her ligger alt til rette for en avslappende ferie, med gåavstand til en av Korfus mest naturskjønne strender. Ved stranden finnes solsenger og parasoller å leie mot avgift, samt tavernaer.

Bassengområdet, som har et separat barnebasseng, ligger omringet av frodige planter nedenfor hotellet, og her finnes gratis solsenger og parasoller. For noe forfriskende å drikke kan du svømme direkte bort til poolbaren. Her serveres også frokost og enklere retter. Trapper ned til bassengområdet og en vei må krysses.

Fra hotellet Marina er det en fin spasertur inn til sentrum i Agios Gordis. I hovedgaten ligger restauranter, butikker og minimarkets, og det finnes også et par barer hvor man kan slå seg ned og nyte noe kaldt å drikke.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokost mot tillegg.

Verdt å vite

  • Trapper og nivåforskjeller i området, med en bakke opp til leilighetene.
  • Transferbussen stopper ved bussholdeplassen ca. 100 meter fra hotellet.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt