Likithos Village

  • • Familievennlig
  • • Fredelige omgivelser
  • • Hyggelig bassengområde

Likithos Village på Korfu ligger i fredelige omgivelser, bare en en liten rusletur fra sandstranden. Barnebasseng og et stort basseng med barneseksjon.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i eldre del for 1-2 personer/1-3 personer. Ettromsleiligheter i ny del for 1-3 personer. Ettromsleiligheter i etasje (ny del) for 2-5 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for (eldre del) 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

God service av veldig hyggelige ansatte. Fint område og fellesarealer.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 600 m
Til sentrum: 1,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Likithos Village i Agios Georgios er leilighetene fordelt på en eldre del fra 2001 og en nyere del fra 2015. Bassengområde med fire bassenger, hvorav ett separat barnebasseng og ett med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller. Snackbar og restaurant som er åpne på dagtid. På taket ligger en bar og en restaurant med flott utsikt over byen (åpent om kvelden). 

Gratis WiFi i fellesområdene. Gratis bordtennis samt et lite treningsstudio. Barneseng og trille mot tillegg (legges til som et tillegg i bestillingen for å være garantert). Ca. 600 meter fra hotellet ligger en bitteliten sandstrand, mens det er ca. 2 kilometer til den fine, langgrunne Issos-stranden. Musikk fra hotellets bar og restaurant kan iblant oppfattes som forstyrrende. Ca. 450 meter til minimarked, ca. 1,5 kilometer til Agios Georgios og ca. 30 kilometer til Korfu by. Begrenset lokaltrafikk.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert.
  • Frokostbuffé og halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon omfatter frokost og middag. Til middag, som inntas i restauranten på taket, velges det fra buffé eller en hovedretten blant et utvalg av retter fra à la carte-menyen.

Verdt å vite

Resepsjonen er åpen fra morgen til sen kveld.