Sjarmerende Argostoli

Telefonservice

Apollo har ingen reiseledere på reisemålet, men du kan alltid nå en av våre skandinavisktalende reiseledere på telefon. Oppstår det en akutt situasjon kan vi ha personale på plass så fort som mulig. Aktuelle telefonnumre står på billetten, og fås ved...

Direktefly fra Oslo på torsdager sommeren 2019

Tar du turen til Kefalonias største by Argostoli kan du forvente god mat fra øyas lokale kjøkken. Det er bare å slå seg ned på en av de mange restaurantene i havnen og rundt torget. Mange av de fastboende bor i Argostoli, noe som gjør at atmosfæren her er mer genuint gresk. Siden de er veldig opptatt av øyas tradisjoner, mat og sang får du virkelig et innblikk i kulturen og dagliglivet. Noen kilometer sør for byen ligger Lassi og lokker med sine ryddige og fine strender.

Fakta om Argostoli

Mat og drikke

2-retters middag koster ca. 140 kroner pr. person. En øl koster ca. 30 kroner.

Strender

Noen av de beste strendene ligger på Lassiodden, ca. to kilometer unna. Her finner du bl.a. Platis Gialos- og Makris Gialos-stranden med bra strandservice og tavernaer. Sør for Argostoli ligger den barnevennlige Avithosstranden. Den vakreste av Kefalonias strender er Myrtos i nord, omgitt av bratte kalksteinsklipper.

Mer fakta

Været

jan 13°c
feb 13°c
mar 15°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 29°c
sep 26°c
okt 22°c
nov 18°c
des 14°c