Utflukter – Karpathos

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Karpathos' perler

Går fra: 

Bli med oss på en herlig ettermiddags-/kveldstur på denne vakre øya. Du får oppleve så vel herlig utsikt over landskapet som nærkontakt med det lokale livet. Vi ferdes gjennom flere fine fjellandsbyer og stopper i to av våre favorittbyer: Piles og Mesohori.

Her begir vi oss ut på en liten vandring og utforsker de små gatene og nyter av den slående naturen. På bussturen får du også høre om Karpathos' spennende historie.  Utflukten avsluttes i solnedgang med et herlig gresk måltid på restaurant.

Inkludert: Mat. Drikke til selvkostpris.
           

Olympos

Går fra: 

Etter en herlig båttur langs kysten kjører vi buss til Olympos. Denne gamle fjellandsbyen var så og si isolert fram til 1980-tallet på grunn av beliggenheten. Det oppleves som om tiden har stått stille her og gamle tradisjoner holdes i hevd. Det er ikke uvanlig å se befolkningen i de tradisjonelle folkedraktene. Her dufter det av krydder fra ville planter og vi får smake på hjembakt brød og ikke minst nyte den fantastiske utsikten over fjellene og havet. Vi besøker den fine Maria-kirken.

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Båttur til øya Saria

Går fra: 

En vakker båtreise langs Karpathos østkyst fører deg frem til Sarias blendende skjønnhet. Denne lille øya som tidligere hang sammen med Karpathos byr på fantastiske naturopplevelser. Har du lyst kan du bli med på en tur til fots opp til toppen av Saria. Det er en utrolig vakker tur og går gjennom en ravine. Denne turen tar ca. 1 time. De modigere kan svømme/klatre inn i grottene med krystallklart vann.

Ikke inkludert: Mat og drikke, men kan kjøpes om bord.

Båttur langs østkysten

Går fra: 

Bli med på en tur som lokker med friske bad i det klare vannet, og som byr på mange muligheter til å fange Karpathos' dramatiske natur på feriebilde. Langs Karpathos' østkyst venter noen av øyas fineste og beste strender. Bli med oss ut på det spennende havet der fjellveggene og imponerende klippeformasjoner reiser seg mot himmelen. Vi legger til ved den vakre Apellastranden. På veien dit får vi også en underbar utsikt over den fine stranden Kyra Panagia.

Inkludert: Lett lunsj. Drikke til selvkostpris kan kjøpes om bord i båten.
                                                                                                        

Bli kjent med Karpathos

Går fra: 

Bli med det unge paret Thom og Renate i bedriften Art & Walk på en tur til fots og lær deg mer om Karpathos. Art & Walk arrangerer daglig vandringer langs forskjellige turstier rundt omkring på øya. I løpet av vandringen forteller paret om øyas historie. Prat med Apollos reiseleder for tips om hvilken tur som passer for nettopp deg!

Art & Walk bestilles på reisemålet.

Ettermiddagstur til Karpathos by

Går fra: 

Bli med på en ettermiddagstur til Karpathos by, Pigadia. Denne ettermiddagen blir det tid til shopping og en god middag på en av byens koselige restauranter i havna.

Ettermiddagen tilbringes på egenhånd, ca. 4 timer, i Karpathos by. Mat og drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 193 NOK
Barn (2-11 år): 97 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Skandinavisk
Varighet: Halv dag
Dag(er): Tirsdag
Bestill

Ettermiddagstur til Lefkos

Går fra: 

Bli med på en utflukt til den sjarmerende fiskerlandsbyen Lefkos og nyt en dag med avkobling og god mat. Start med noen timer på en av de fine sandstrendene med krystallklart vann og avslutt med en middag på en av Lefkos utsøkte fiske- og skalldyrrestauranter og nyt roen og solnedgangen.

Dagen tilbringes på egen hånd i Lefkos. Mat og drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 193 NOK
Barn (2-11 år): 97 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk, Skandinavisk
Varighet: Halv dag
Dag(er): Tirsdag
Bestill