Blue Swan

Blue Swan ligger utenfor sjarmerende Lefkos. Komfortabelt og enkelt leilighetshotell, mot tillegg får du frokost. Hotelleieren driver en taverna med lokale spesialiteter og fersk fisk på menyen.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Rolig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 200 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hyggelige Blue Swan er et familiedrevet leilighetshotell som ligger i gangavstand fra stranden, som består av stein og grus. På tavernaen i nabogården tilberedes lokale, tradisjonelle retter til frokost, lunsj og middag.

Gratis WiFi i fellesområdene. Hotellet har ikke resepsjon, men eierne kan treffes på tavernaen ved siden av. På stranden er det noen få solsenger og parasoller, mot avgift. Ca. 1 km til Lefkos by. Bussforbindelse noen dager i uken til Pigadia. Hotellet ligger i et naturområde med noe lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert . Frokost og halvpensjon mot tillegg. Måltider serveres på tavernaen ved siden av hotellet.

Verdt å vite

Betaling med kort aksepteres i mindre utstrekning i restauranter og butikker. Det er minibank i Lefkos, men det hender at minibanken går tom og det drøyer noen dager innen den fylles opp igjen. Det er også en minibank i Arkasa, ca. 30 minutter fra Lefkos, og i Karpathos by, ca. 1 time fra Lefkos.