1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,4 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,8 / 10
Rom / leilighet
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,6 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Lene ,
Sandefjord

+
Bra beliggenhet, stille og rolig. Veldig koselig, flott vertskap som tok vare på alle gjestene. Kort vei til restauranter, butikk og strand. Vi ble positivt overrasket.
-

Bekreftet gjest: 2019-05-19


10 av 10

Gjermund Helge ,
Hurum

+
Stort rom, stille og rolig, meget behagelig og serviceinnstilt personell ,kjempegode senger rundt bassenget, rent og fint. Flere bra restauranter i rimelig avstand. Beliggenhet.
-
Kutte toppen av naboens oliventrær for å gi havutsikt til flere rom.

Bekreftet gjest: 2019-05-19


10 av 10

Mona,
Oslo

+
Zephyros Village er ett utrolig koselig familiehotell hvor du virkelig føler deg hjemme og blir tatt veldig godt vare på !
-

Bekreftet gjest: 2019-05-19


8 av 10

Elisabeth,
Oslo

+
Beliggenhet
-
Oppgradering av leilighet ( dusj og kjøleskap)

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Ingunn,
Oslo

+
Vertskapet og størrelsen
-

Bekreftet gjest: 2018-10-07


10 av 10

Ola,
Orkanger

+
Fin beliggenhet. Kjempefint anlegg.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Anne ,
Lillehammer

+
Stille og rolig strøk med kort avstand til strand og by. Hotellet er lite og oversiktlig. Skaper en lun stemning. Trivelig vertskap !!
-
Noe slitent inventar,-bl.a sofatrekk og gardiner. Trenger oppgradering av myggnettingen.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

Kristin,
Oslo

+
Den hyggelige og nærrmest familiære atmosfæren. Veldig rolig og avslappende å være der! Hovedskelig et hotell for voksne, men kan fungerer også godt for barnefamilier. Kort vei til stranden. Svært tilgjengelig vertskap/eiere. VI føler oss alltid veldig velkomne! Har nå vært der for tredje gang :-)!
-

Bekreftet gjest: 2018-09-23


9 av 10

Jørn ,
Øvre Eiker

+
Stille og rolig område med nærhet til både sjøen, ta ernaer og butikk
-

Bekreftet gjest: 2018-09-23


8 av 10

May Britt ,
Notodden

+
Passe stort ,nærme sentrum .
-
Dusj og håndvask oppgraderes .Og så burde det vært kortterminal i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2018-09-16


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

82% anbefaler hotellet

61 vurderinger
Utmerket
 
35
Veldig bra
 
19
Bra
 
5
Mindre bra
 
2
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

01.06.2018

Innlegg av Greece_80 Trondheim, Norge

Flott familie drevet leilighets hotell

Virkelig et koselig sted å tilbringe ferien sin. Utrolig flott vertskap som gjør alt man kan forvente og ennå litt til. Serverer en enkel men god frokost og har egen liten bar med godt utvalg av drikke. Eget rent basseng og solsenger rundt. Ryddig og rent på hele anlegget og tilsvarende i leilighetene. Anbefales for en hyggelig ferie på den beste øya 😊

 
04.08.2017

Innlegg av ernst g

En perle i Karpathos

Et kjempehyggelig hotell.. nydelig basseng område.. fine rom med gode senger.. Vi hadde balkong med havutsikt Hotellet er ikke for stort som noen de nye i området..🙂 Kort vei til stranden og sentrum.. Hyggelig vertskap..🙂 Vil anbefale dette når du skal til Karpathos.. Kommer tilbake🤙🤙🤙🤙

 
28.09.2016

Innlegg av mo-stei Oslo, Norge

Vårt "hotell" på Karpathos

Zephyros Village er ett super koselig familiehotell litt utenfor selve Pigadia by, kun få minutter ned til "bystrand", tar du til venstre ved stranden finner du en god sandstrand. Vi har bodd på Zephyros Village i flere år, og vi blir ønsket velkommen "hjem" av Maria og Andreas som er ett utrolig hyggelig vertskap. De gjør sitt beste for at gjestene skal ha skal ha en fin ferie. Vi har bodd i flere av leilighetene og trives god med leilighet på bakkenivå mot stranda da det er skygge på ettermiddagen. Ellers er leilighetene i 2. etg. mot veien ett veldig godt valg. Ingen trafikkstøy og veldig rolig på kvelden. Vi lager frokost selv, men siste dagen er det frokost opp ved baren/bassenget som er en fin avslutning på ferien. Det er ett sted med mange "faste gjester" og utrolig hyggelig miljø. Så en stopp opp ved bassenget/baren kan anbefales, Maria og Andreas er der og tar en god prat med gjestene sine, ellers er det lett å komme i kontakt med de andre gjestene hvis en ønsker det. Det er gode spisesteder i nærområdet, blant annet Meltemi (til venstre i krysset) og Pelagos Taverna (hvor de spiller gresk musikk) på vei inn til byen. Det er kort vei inn til byen og med mange koselige spisesteder og kafeer. Spør gjerne om tips fra Maria hvor dere bør gå å spise. Det anbefales å leie bil, eller ta lokalbussen eller bare ta turen rundt omkring i nærområdet. Lykke til med valg av hotell, trives dere med å bo på familiehotell så anbefaler vi Zephyros Village.

 
22.07.2016

Innlegg av ahnes2014 Vinstra, Norge

Good standard hotel

Bodde 1 uke i leiligheten med markbalkong (nr2). Rommet var stort og romslig med alt man behøver. Håndkledet fikk man 2 stk av annenhver dag, disse var ikke akkurat store. Man måtte betale 7 euro for AC per dag. Safe koster også 10 euro, noe vi ikke fikk opplysning om. Ellers fin gangavstand til strand og sentrum.

 
16.07.2016

Innlegg av Børge H Trondhei

Fantastisk plass

Et trivelig og meget fint leilighetshotell som vi har besøkt 4 ganger. Fantastisk vertskap som oppfyller alle våre forventninger og litt til. Ligger "sentralt" litt utenfor bykjernen i grei gåavstand inn. Vi benytter bil for å nå strendene vi ønsker å besøke på øya , da "bystranden" ikke kan måle seg med de som ligger ellers på øya. Anbefales på det varmeste. 👍👍