Venezia (Hotell)

Velkommen til Venezia, et hyggelig hotell som ligger rett utenfor Karpathos by. Her er det et trivelig bassengområde og bare 30 meter utenfor hotellområdet ligger den kilometerlange stranden Vrontis. For en ekstra komfortabel ferie kan du bestille dobbeltrom der halvpensjon er inkludert.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Ettromsleiligheter for 1-2 personer/1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Hagen, maten, at det var lite og stille.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 30 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Venezia er det et pent bassengområde med eget barnebasseng, solsenger, parasoller og badehåndklær. Poolbar som tilbyr drikke og enkel mat på dagtid. I restauranten serveres greske retter til lunsj og middag.

Lekeplass.  Stranden Vrontis er en blanding av sand, grus og rullestein og den ligger bare 30 meter fra hotellet. Det er ca. 2,5 kilometer inn til Karpathos by hvor det er et stort utvalg av hyggelige restauranter, tavernaer, barer og shopping.

Måltider

Dobbeltrom: Halvpensjon inkludert. Helpensjon mot tillegg. Leiligheter: Ingen måltider inkludert. Frokostbuffé, halvpensjon eller helpensjon mot tillegg.