Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 290 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
5,9 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

Ø.E.,
Raufoss

+
Hyggelige ansatte. Fine rom
-

Bekreftet gjest: 2019-09-01


10 av 10

Martin,
Flateby

+
Stille og rolig. Null kamp om solsenger. Hyggelig vertskap. Helt perfekt avstand til sentrum og strand.
-
En av to mener at sengene er harde.

Bekreftet gjest: 2019-08-25


10 av 10

Ann-Helen ,
Moss

+
Rent og ryddig. De som driver var dyktige. Grei avstand til by og strender. Stille og rolig
-

Bekreftet gjest: 2019-08-25


8 av 10

Jesper,
Drangedal

+
-
Bedre WiFi. Helt ubrukelig. Flere solsenger

Bekreftet gjest: 2019-08-25


10 av 10

Kathrine,
Trondheim

+
Store leiligheter med stor balkong.
-
Det eneste vi opplevde som negativt var at bassenget stenger kl 19.00. Det burde vært åpent til kl 20.00-20.30 slik at gjester også rekker å benytte seg av bassenget etter strandbesøk.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

Heidi,
Oslo

+
Rolig beliggenhet, nært stranden og ikke langt å gå inn til byen. Muligheter for lokale restauranter rett i nærheten om man ikke ønsket å rusle inn til byen. Fine leiligheter, fremstår moderne og rene.
-
Sovesofaen på stua/kjøkken var ikke god! Du kjente springfjærene inn i kroppen når du la deg. Bør vurderes å få bedre sovesofaer! Bør også være mulig å få mer enn en nøkkel til leiligheten når man er flere som deler leilighet.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


8 av 10

Anna,
Norge

+
Et lite og rent hotell. Store rom, alle rom har romslige balkonger. Lite folk ved bassenget, alltid leidige solsenger. Kort avstand til stranden, nærmeste butikk og bysentrum.
-
Dårlige senger og puter på hotellet. Lite hyggelig personalet/eiere. Ingen mulighet for å få sen utsjekking, vi måtte vente i sju timer på bussen. Hotellet har ingen bagasjerom. Treg Internett.

Bekreftet gjest: 2019-08-16


9 av 10

Anne Britt,
Oslo

+
Stort rom med stor balkong
-
Renhold kunne vært bedre, inkludert etterfylling av såpe etc. Vi reiste 3 voksne og bestilte derfor 2 rom. Veldig dårlig at den 3. personen må betale like mye som de to andre for oppholdet. Gjelder også skatteavgiften.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


5 av 10

Åse,
Nannestad

+
rolig område
-
små grep for generelt vedlikehold av rom/hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-08-11


8 av 10

Morten,
Skedsmo

+
Hyggelig betjening. God service. Fine rom. AC inkludert.
-
Ordne med muligheter for å sitte ved bassenget, det er kun solstoler der. Ute er det heller ingen poolbar med servering av drikke, is eller snacks. På sjøsiden av hotellet så det faktisk ut som det hadde vært mulig å lage uteområde med sittegrupper og en liten snackbar. På takterrassen er det ingen møbler, kun en mengde aggregater til AC. Alle rommene burde hatt høy skillevegg mellom terrassene. Sengene kunne med fordel vært bedre, særlig ekstrasengene.

Bekreftet gjest: 2019-08-04


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

100% anbefaler hotellet

77 vurderinger
Utmerket
 
61
Veldig bra
 
15
Bra
 
1
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

09.10.2019

Innlegg av Multistrada1000 Karpathos, Hellas

Hyggelig hotell

Trivelig hotell med veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Rommene var finere enn de fleste vi har hatt i løpet av ganske mange turer til ulike steder i Hellas, men det var noen ting ved hotellet som kunne vært enda bedre: Vår ballkong hadde veldig lave kanter mot naboene, slik at vi ikke hadde mye privatliv da vi satt ute om kvelden. Sengene, og da særlig ekstrasengene var ikke gode. Hotellets takterrasse hadde ingen stoler og bord, bare en mengde air condition aggregater. Sittegrupper ute fantes ikke hverken ved bassenget eller andre steder. Savnet også poolbar. Bassenget og bassengområdet var lite og det var mange av solsengene som ble stående i skyggen på ettermiddagen pga. høye bygninger på alle kanter. Det er et trimrom i kjelleren, men det var dessverre ikke mange av apparatene der som fungerte. Til tross for noe rom for forbedringer vil jeg si at de fine rommene og den hyggelige betjeningen alene er nok til å gi hotellet min anbefaling.

 
30.05.2019

Innlegg av TrulsW Karpathos by, Hellas

Fredelig!

Hyggelig vertskap. Store to roms leiligheter, med etter vår smak litt for harde senger. Meget bra renhold på hele hotellet. Trivelig bassengområde, kanskje litt få solsenger for høysesong? Enkel bar i resepsjonsområdet. Savnet frokost/tilbud om småretter. Litt tungvinn adkomst til byen pga anleggsarbeid/omvei. Vi brukte ca 25 min til havneområdet i sentrum.

 
06.08.2017

Innlegg av Lene F

Anbefales!

Herlig mottagelse av vert, ble møtt med et smil og en flaske iskaldt vann. Hver gjest ble fulgt til rommet og til informasjon om hoyellet og litt om stedet. Hotell i rolige omgivelser i grei gangavstand til sentrum og strand. Stort pluss med rikelig med varmtvann i dusjen og godt trykk på vannet i dusjen! Mulighet for å kjøpe 6 pakk med kalt vann i resepsjonen på hotellet.

 
24.07.2017

Innlegg av janandreo Fredrikstad kommune, Norge

Supert familiedrevet leilighetshotell

Fantastisk service fra personalet, spesielt fra Chrissa:) Alltid blid og hyggelig, og hjelper til med de fleste spørsmål man måtte ha. Fine, romslige og rene leiligheter, med bra størrelse på balkongene. Ligger i et stille og rolig strøk. Bassengområdet er lite og velholdt, med 16 solsenger. Sjelden det var rift om sengene, da det kan bli svært varmt ved bassenget. Ca. 250 meter til bystranden, og 15-20 minutters gange til byen. Ca 200 meter til nærmeste restaurant. Sokrates har en ok bar, men mangler servering av mat. Men, de er behjelpelige med å bestille fra diverse "take away" som tilkjøres. Mye å velge mellom, men gyros er et "must":) Sokrates kan absolutt anbefales, og vi kommer gjerne tilbake.

 
05.07.2016

Innlegg av BearTrondheim Orkanger, Norge

Trivsel fra første øyeblikk

Tatt imot av hotellets vert med et smil og ei flaske med kaldt vann. Rommet stort og rent med alt det nødvendige . Rengjøring 5 ganger i uka til vår fulle tilfredshet. Bassenget også trivelig, perfekt for barnefamilier men også veldig greit for oss opp i årene. Verten sto til disposisjon mer eller mindre hele døgnet, han ordna bla med leiebil og fikk utleier hit med bil og underskrift av papirer. Kort vei til stranda, ca 200 meter og ca 800 meter inn til sentrum med alle sine restauranter. For oss perfekt beliggenhet og hotellet kan virkelig anbefales, føler seg velkommen.