1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,8 / 10
Rengjøring
 
9,1 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,3 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,0 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Odd,
Åsgårdstrand

+
Rengjøring og servicen
-

Bekreftet gjest: 2019-06-09


9 av 10

Ingvar,
Sunnfjord

+
Service. Generelt bra heilheit.
-
Bedre drikkevatn til frukost.

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

Anne,
Vestby

+
Hyggelig, fin beliggenhet i forhold til alt, rent, nye håndkleet hver dag, hyggelig personale, hod mat og ikke minst renholdspersonalet var fantastisk flinke og veldig hyggelige
-
Nope

Bekreftet gjest: 2019-06-09


9 av 10

Nina,
Orkanger

+
Betjeningen var meget hyggelig, rommene var fine og rene, frokosten var meget bra på hotellet.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-09


10 av 10

Tor,
Orkanger

+
Flott beliggenhet. Trivelig personale. Dyktig innehaver. Flotte rom. Avslappende atmosfæren. Meget god mat. Bassenget, solstolene
-
Alt er topp

Bekreftet gjest: 2019-06-09


7 av 10

Svein ,
Drammen

+
Rengjøringen både på rom og fellesarealene og hyggelig personalet.
-
Restauranten har ikke miljø som egner seg i dette strøket. Der vinner de stedene som har satset på gresk miljø og en helt annen service i matserveringen. Der har Parasol langt igjen. Servitørene må oppgraderes i behandling av sine gjester. Her er konseptet feil!

Bekreftet gjest: 2019-06-09


9 av 10

,

+
Avslappet atmosfære, hyggelig og hjelpsom betjening, men ikke pågående. veldig god mat
-
Savner sittegruppe for en drink på kveldstid

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Randi,
Hvam

+
Seng og bad
-

Bekreftet gjest: 2019-06-02


10 av 10

Jonn,
Våler i Ø.

+
Rom service/rengjøring
-

Bekreftet gjest: 2019-06-02


7 av 10

Thor ,
Kongsberg

+
Fine rom, god service.
-
Noe mer vedlikehold. Stang for å holde dusjhode var veldig løst og nesten i ferd med å dette av. Kort leser for inngangsdøra til rommet var ofte vanskelig å få lest kortet på, bør utbedres til et bedre system. Ellers dårlig trykk i dusjen og ustabil varme. Forutenom dette, veldig bra

Bekreftet gjest: 2019-06-02


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

64% anbefaler hotellet

119 vurderinger
Utmerket
 
59
Veldig bra
 
48
Bra
 
8
Mindre bra
 
3
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

02.09.2018

Innlegg av Morten S Puerto de la Cruz, Spania

Ypperlig utgangspunkt!

Bodde her to uker, og er veldig godt fornøyd med leiligheta med havutsikt som vi bodde i. Flott, stor veranda som var fin å sitte på om ettermiddagene. Vi bodde i den nyeste delen av hotellet, som stod ferdig for et par år siden. Derfor var både soverom, oppholdsrom og kjøkkenkrok moderne og fine. Badet er var flisbelagt og moderne med stor dusj. Her bor vi gjerne igjen! Hotellpersonalet gjorde en utmerket jobb for at vi skulle ha det bra og strakk seg egentlig lenger enn de 4 stjernene skulle tilsi. Eneste vi fant å utsette på et ellers fantastisk hotell var at wifien ikke var bra nok på opplastinga. Det manglet også varmtvann i kjøkkenkroken på morgenen, noe som gjorde det vanskelig å få vasket koppene før vi gikk på stranden. Men dette er bare små detaljer som ikke burde hindre noen i å bo på dette utmerkete hotellet.

 
27.05.2018

Innlegg av trondag Trondheim, Norge

GRESK ferie - som

Første inntrykket var meget bra, rolig hotell. Svært hyggelig og service mindede ansatte. Inntrykket ble ikke dårligere iløpet av uken. Her koste vi oss. Perfekt beliggenhet. Nært sentrum og nært deler av den fineste stranda. Husk gå til venstre ut døra. Gå bort over etter butikken før du går ned til stranda, like før d store hotellet, der er det best. Meget bra service, du får låne badehånduker gratis. Herlig basseng, både for store og små😎 vi droppet frokost, kjøpte mat og spiste om morgen på verandaen=Lykke😄fetaost, skinke, oliven og fersk presset appelsinjuice. Dette kjøpte vi på det store supermarkedet på vei inn til sentrum. (gå til høyre når du går ut) vi leide rom for 2 voksne og 2 småbarn(2 og 5år) fikk låne barneseng uten ekstra kostnad. Slik at stuen kunne brukes av de voksne på kveldstid. Herlig å sitte på verandaen. Stille område, er blitt nevnt trafikk av andre, dette må vi tåle, du legger nesten ikke merke til det. Karpathos kan vi tenke oss å besøke igjen, hotell parasol vil vi gjerne bruke igjen når vi kommer.

 
27.05.2018

Innlegg av solveigmidtkandalk Kløfta, Norge

Flott hotell med hyggelig betjening

Vi er 4 venner som reiser sammen. 2 har vært her i 2 uker og 2 av oss i 1 uke. Vi bestilte rom med frokost. Det kan være noe trafikkstøy på de rommene som vender ut mot veien. Vi fikk rom i 3 og 4 etasje som vender delvis inn mot bassenget her var det fint å bo. Veldig gode senger. Hotellet har et meget godt kjøkken så det går fint å spise alle måltider her hvis man ønsker det eller en lunsj/middag innimellom. Du føler deg svært velkommen og ivaretatt her. Vi kommer gjerne tilbake.

 
09.11.2016

Innlegg av Ingmund S Lillestrøm, Norge

Greit Hotell

Vi hadde leilighet i den nye delen og den var som forventet meget bra. Hotellet ligger sentralt i et mindre tettsted med kort gangavstand til byens sentrum. Leiligheten hadde gode senger, men kjøkken avdelingen var spartansk utstyrt og inviterer ikke til selv hushold, og det er sikkert det som er meningen også. Meget bra restaurant som også taklet at alle gjester på grunn av mulig fly leder streik forlot hotellet for så komme sulten tilbake sent på kvelden da streiken var avblåst. Alle ble bespist på en utmerket måte. På grunn av bassengets noe inneklemte plassering mellom hotellets to leilighets bygg var det lite direkte sol til solsengene på den tiden vi var der og disse ble svært lite benyttet.

 
25.09.2016

Innlegg av torill920 Son, Norge

Nydelig hotell

Flott hotel, rommene var store og delikate. Noe av de beste vi har bodd på når det gjelder greske øyer. Kort vei til strand, supermarked og kort vei inn til sentrum. God mat !! Veldig hyggelig stuepiker. Personalet i baren virket noe " lei av gjester" ( nesten slutt på sesongen) Men, absolutt ett hotel og anbefale.