Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 45 vurderinger
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,3 / 10
Fasiliteter
 
8,3 / 10
Mat og drikke
 
9,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-07-25


9 av 10

+
Vertskapet og frokosten
-
Dusjmuligheter på avreisedag

Bekreftet gjest: 2019-06-27


6 av 10

+
Koselig betjening og veldig generøse. Utrolig rent rom og deilig å komme til et strøkent rom hver dag med nye håndkler osv.
-
Lite å gøre ved/rundt hotellet. Kunne hatt mer utvalg av mat, slik at det gikk an å spise middag der. Kanskje et lite supermarket der man kan kjøpe ulike nødvendigheter. Det savnet vi veldig, siden hotellet ligger så langt unna alt annet. Ellers skittent basseng. Og de dagene det ikke blåste så mye var det masse veps rundt bassengområdet, umulig å ligge der da. Spurte om de hadde noe middel mot vepsen men det hadde de ikke. Sengene var ikke spesielt gode og veldig liten dusj. Kunne også gjerne hatt badehåndklær i tillegg til dusjhåndklær, som man kan ta med til stranden og bassenget.

Bekreftet gjest: 2019-06-27


9 av 10

+
Nydelig frokost, flott bassengområde, fint rom
-
Matservering om kvelden, det var et stykke til nærmeste restaurant, hadde vært kjekt å kunne bestille mat om kvelden på hotellet.

Bekreftet gjest: 2019-06-27


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

60% anbefaler hotellet

115 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
33
Bra
 
18
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

15.07.2019

Innlegg av 629veslem_yb Oslo, Norge

Koselig, rolig og pent

Min venninne og jeg var på dette hotellet i en uke. Veldig fint hotell med et vakkert bassengområde. Rolige omgivelser med ca. en halvtime gåavstand fra Karpathos by. Personalet består av en utrolig hyggelig familie, som er både imøtekommende og hjelpsomme med det du måtte ønske. Veldig god frokost med bra utvalg, og veldig god gresk salat til frokost hver dag! Strenden rett nedenfor hotellet er helt grei, men i og med at Karpathos har så mange vakre strender å tilby, anbefaler jeg å heller ta buss/båt/bil til andre strender. Vi likte veldig godt stranden i Amoopi! Hotellet anbefales dersom man ønsker å være på et hyggelig, rolig og rent hotell litt utenfor byen 🌸

 
26.06.2019

Innlegg av Sofie Ruth A

Anbefales på det sterkeste!

Et hotell fra 1992, men det har blitt pusset opp og er blitt helt fantastisk! Badet er rent og pent. Rommet vaskes hver dag, og er helt strøkent. Frokosten er fantastisk og lages av kona i huset. Baren og resepsjonen drives av far og sønner. Et koselig og unikt familiehotell. Bassengområde er passe størrelse, og har deilige solsenger. Er gode strandmuligheter rett over veien for stranda. Mulighet for lunsj på hotellet, men middag har de ikke. Alle de ansatte er hyggelige og alle er så genuine. Anbefales på det sterkeste!

 
21.07.2019

Innlegg av kobigilboa Jerusalem, Israel

מלון מעולה

Excellent hotel with excellent service, excellent breakfast, excellent room cleanliness every day suitable for those who want a small hotel reminiscent of the Greek hospitality. I recommend Room 202 on the second floor with pool and sea views (rooms have balconies that are not large but satisfying, fun to sit at night with fun air).

 
03.07.2019

Innlegg av Navah123 Ness Ziona Israel

Very nice hotel, highly recommended

Stayed 7 nights in this nice family hotel. Very clean, very good breakfast with home made jams and a large variety of food. Across the street wonderful beach with 5 ambrellas and sun beds. Costs 6 EUR for 2 people per day. Pigadia harbor and tavernas are about 20-30 minutes walking distance. WiFi only in the lobby area. To those who look for a calm place to relax, this hotel would be a perfect choice. Navah Peled

 
24.08.2018

Innlegg av maraki111 Aten, Hellas

Best Hotel!!!

Fantastic hotel nice and clean!!! The owners Eleni and nikis are very friendly!!! The breakfast is one of the best!! The sea is just a fiew minutes away! So glad we met them!! Thank ou for everything!!! See you next year!!!