Konstantinos Palace

På Konstantinos Palace i Karpathos by bor du i moderne dobbeltrom der frokostbufféen eller halvpensjon er inkludert. Her er det to herlige bassengområder, et som ligger rett ved stranden og et på hotellets tak!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2–3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Konstantinos Palace ligger rett ved stranden og består av en eldre og en nyere del. Alle våre rom ligger i den nyere delen.

Ved stranden ligger ett av bassengområdene og der har bassenget barneseksjon. Hotellet har også et basseng åp taket med tilhørende poolbar. Gratis solsenger og parasoller i begge bassengområdene. Badehåndklær mot depositum.

Bufférestaurant med italiensk touch og strandbar. Takbar med herlig utsikt og gode drinker.

Mulighet for massasje, badstue og diverse behandlinger i hotellets velværesenter. Der ligger også hotellets treningsrom (mot avgift) og en frisør. Bordtennis. Tennisbane, minifotball og basket, utstyr mot avgift. Lekeplass. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Noen rom har frokostbuffé inkludert mens andre har halvpensjon inkludert.
  • Helpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt