Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med havutsikt

Pene og moderne rom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, den beste utsikten mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Moderne rom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåpe og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1

Familierom

Familierom: to dobbeltrom med dør mellom. TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc; hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 56 m²
Antall personer: 4-6, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Pene juniorsuiter med liten sittegruppe. TV, espressomaskin, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc; hårføner. Balkong med utsikt mot fjellene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 52 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Juniorsuite i sidebygning

Juniorsuiter i sidebygning. Mulig med ekstraseng i oppredbar lenestol, når denne benyttes blir ete trangt i rommet. TV. Et lite kjøleskap, espressomaskin samt kaffe- og tefasiliteter. Gratis Internet med kabel og WiFi. Gratis luftkondisjonering og safe. Badekåper, tøfler og hårføner. Åpent bad med dusj og wc, kun dør til toalettet. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke Hotellets fasiliteter finner du hovedbygningen, ca. 150 meter fra juniorsuitene.
Antall personer: 2-3