Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Moderne dobbeltrom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Dobbeltrom med havutsikt

Pene og moderne rom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt, den beste utsikten mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 2-3

Enkeltrom

Moderne rom med TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåpe og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 28 m²
Antall personer: 1

Familierom

Familierom: to dobbeltrom med dør mellom. TV, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc; hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 56 m²
Antall personer: 4-6, hvorav 2 barn

Juniorsuite

Pene juniorsuiter med liten sittegruppe. TV, espressomaskin, kaffe- og tefasiliteter og et lite kjøleskap. Ekstraoppredning i liggestol. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc; hårføner. Balkong med utsikt mot fjellene. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 52 m²
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Suite

Suiter som ligger høyst oppe i etasjene med fin utsikt over havet. To bad og ekstraseng i oppredbar stol. TV, espressomaskin, kaffe- og tefasiliteter og minibar. Gratis internett (kabel/WiFi), safe og luftkondisjonering. Badekåper og tøfler. Badekar og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 60 m²
Antall personer: 2-4, hvor 1-2 barn