1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,1 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Aud,
Rælingen

+
-
Noe man kan henge vått badetøy på

Bekreftet gjest: 2018-09-30


10 av 10

,

+
Beliggenheten var perfekt. Hyggelig personale og god service. Fine rom.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Yngve ,

+
-
Kunne vært ryddet for steiner ved stranden. Vanskelig å gå ut. Kunne vært propper i vask / badekar. Slik at en kunne vaske litt tøy.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Anna,
Schultzen

+
Bra standard, hyggelig service.
-
Vi hadde rom i 1. etasje ('sea front') og det var mye bråk fra kjøkken, spesielt tidlig om morgen og sent på kvelden. Dere bør informere om det på websiden deres.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


10 av 10

Marit ,
Furnes

+
Bassenget
-
Bedre strand, da denne var veldig stenete i vannet..

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

Christian,
Kongsberg

+
Utsikt, beliggenhet, kort vei til sentrum, flotte rom
-
Vask under seng

Bekreftet gjest: 2018-09-16


8 av 10

Linda,
Ås

+
Beliggenheten ved stranden, nok solsenger og avstand til sentrum
-
Veldig mye røyking overalt, ganske plagsomt, men det er vel sånn det er

Bekreftet gjest: 2018-09-09


10 av 10

Arild,
Drammen

+
Beliggenhet og gjestfrihet.
-
La merke til at det var vanskelig for rullestolbrukere å komme i bassenget. Kanskje en mulighet med en rampe for disse.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


9 av 10

øistein,
røyse

+
stranden , sevice og renhold
-
litt mer oppmerksomme servitører på stranden

Bekreftet gjest: 2018-09-09


7 av 10

Ida,
Gran

+
Kort vei til basseng og strand.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-17


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

91% anbefaler hotellet

1105 vurderinger
Utmerket
 
731
Veldig bra
 
263
Bra
 
79
Mindre bra
 
26
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

20.03.2019

Innlegg av ph-virik

Meget bra standard og beliggenhet

Lyse og trivelige hotellrom med god standard. Meget bra uteområde med basseng, og med solstoler både på stranden og ved bassenget. Beliggenhet på stranden litt utenfor havnen og sentrum. Noen hyggelige tavernaer og barer rett ved hotellet, og bare 800m å gå til sentrum.

 
26.07.2018

Innlegg av Thor S Drammen, Norge

En perle av de sjeldne.

Vi har akkurat tilbragt en uke her. For dere som vil ha kortversjon: YPPERLIG! Til dere som ønsker litt mer informasjon, så anbefales det å lese videre. Hotellet og dets ansatte fremstår som 5-stjerner verdig. Du blir møtt av pikkolo som åpner dører og tar kofferter. Som han sa: "dere er på ferie". Lobby er stor og luftig og fremstår som delikat på alle måter. Rommene er helt nydelig, med sentralstilt AC, flott bad, gode senger, kjøleskap og integrert TV i speilet (jeg skjønte ikke systemet før dag 2😂). Rom renhold er absolutt noe av det som overrasker positivt. Vasket hver dag og nytt sengetøy hvertfall 3 ganger på en uke. Frokosten var enorm. Det var alt man kunne drømme om og litt til. Det var mange ansatte som rydder bord og står på for å gi deg den beste opplevelse. Pool og stranda rett nedenfor er helt ypperlig og fremstår som rent og pent. Også her er det mulig å få bestille fra poolbar og få det levert på stranden. Gode solsenger som er inkludert i prisen. Nytt strandhånkle hver dag som du enkelt kan hente ut. Stranden utenfor byr på en del grus og sand. Stalltips er badesko. Men de har gjort i stand fine områder som egner seg til å komme godt ut i vannet og opp igjen. Jeg har ikke prøvd bassenget, men jeg er temmelig sikker på at det svarer til forventningene. Det er også et mini-marked i hotellet hvor man kan få kjøpt både drikke, snacks og produkter for sol og bad. Hvis jeg skulle utsette noe, så må det bli at herrer må bruke bukse under middag og at det ikke finnes noe form for tørkesnor til badetøy på bad eller balkong. Når man i tillegg får tilsnakk for å tørke håndklær på balkongrekkverk, så er tørkesnor savnet. Alt i alt så er hotellet en oase på den fantastiske Øyen og jeg anbefaler hotellet på det sterkeste. Jeg kommer gjerne igjen 😎 Terningkast 6+

 
11.07.2018

Innlegg av tollefsen1 Bergen, Norge

Mat

Veldig bra mat grei priser gresk ogtyrkisk mat hyggelig kelnere øl og vinn servering ligger sentralt til kan sitt inne og ut tak vifter ferske rådvare mye lokale som spiser her ligge ca 200meter fra stranden 12 menuter fra sentrum å gå gratis wfi

 
11.06.2018

Innlegg av Jorund51 Sarpsborg, Norge

Hyggelig hotell

Hotellet ligger i gangavstand fra Karpathos sentrum, har høy standard og egen spa-avdeling. Det er kanskje ikke så barnevennlig grunnet mange trapper. Vi var familie på ni i forbindelse med bryllup. Hotellet hadde i den forbindelse tilbud om eget opplegg og det kan bare sies at det var særs vellykket. God frokost var i hotellprisen. I tillegg ble lunsj spist her, variert med bl.a. gode salater, burger og pizzamenyer. Hyggelige kelnere som nesten var for snar å rydde bort tallerkene. Gratis solsenger ved hotellet og stranda like nedenfor. Noe steinet strand like uti vannet før det ble sand. (eneste minus) Det var forsøkt å rydde "en gate" hvor det var enklere å komme uti vannet. Rommene var reine og ble vasket hver dag og skiftet håndklær. I løpet av uka vi var der, ble det skiftet to ganger på sengene. Balkong. I tillegg kunne vi fritt skifte strandhåndklær gratis hver dag. Hvis vi skal tilbake en gang, bestiller vi gjerne ved dette hotellet.

 
10.06.2018

Innlegg av Anne B Oslo, Norge

Ferie - bursdagsgave

Fantastisk🌟Effektivt. Blide ansatte i alle ledd. Rene pene rom. Flott utsikt mot hav og by. Vi var meget fornøyd med vår plassering og med alle ansatte fra bunn til topp🌟Svar på alle spørsmål fra bruker til ansatte. Kommer gjerne tilbake🌟🌟🌟🌟🌟