1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
8,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Ann-Kristin ,
Kongsberg

+
Beliggenheten og utsikten. Fint bassengområde. Hyggelige ansatte i resepsjonen.
-
Harde senger og noe treg servering i restauranten.

Bekreftet gjest: 2018-10-07


7 av 10

Agnete,
Oslo

+
Veldig god mat på hotellet. Både frokosten, lunchen og middagen. Veldig god service i resepsjonen.
-
Sengene var veldig harde. Rommet var lite og det var litt dårlig rengjøring. Syns rommet var veldig dårlig.

Bekreftet gjest: 2018-10-07


8 av 10

Olav,
Hallingdal

+
Beliggenhet og utsikt.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-30


8 av 10

Anders,
Åmotfors Sverige

+
Beliggenhet å koselig
-
Ha rommet klart når man kommer

Bekreftet gjest: 2018-09-30


9 av 10

Arne,
Etnedal

+
Mat, service og avslappende
-
Noe å finne på. Kart over fotturer i området i resepsjonen. Biliard, airhockeyspill.

Bekreftet gjest: 2018-09-30


5 av 10

,
Oslo

+
Beliggenhet Naturen.
-
Oppgradere rommet.

Bekreftet gjest: 2018-09-23


8 av 10

Berit,
Bærum

+
Beliggenhet, nærhet til strand, utsikt, vakre omgivelser, hyggelig personale, god fokost, god kommunikasjon buss og drosje til Pigadia. Gode restauranter i gåavstand-
-
Dårlig kvalitet på middagene. Eks:Dyr fiskemiddag, overstekt fisk som fløt i olje med ekkel smak, usaltet, uten annet krydder, uten grønnsaker. Heller ikke sitronbåter eller noen form for saus eller dressing. Bør skifte kokk og følge med.

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

solveig,
fredrikstad

+
Ingen klager
-

Bekreftet gjest: 2018-09-16


10 av 10

Maria,
Oslo

+
Beliggenheten, nydelig utsikt, gresk atmosfære, nær krystallklart og knall blått hav, god frokost, velstelte og fantastisk pene uteområder med masse grønt og blomster. Koselig betjening! Pent bassengområde med gode solstoler, alltid ledige solstoler. Rolig og behagelig sted.
-
Etter hvert pusse opp badene på hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-09-16


8 av 10

Bente,
Oslo

+
Pent hageanlegg, fin utsikt
-
Serveringspersonalet ved frokosten var lite oppmerksomme. Sen service og glemte stadig det vi hadde bedt om.

Bekreftet gjest: 2018-09-09


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

264 vurderinger
Utmerket
 
182
Veldig bra
 
59
Bra
 
14
Mindre bra
 
6
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

14.07.2018

Innlegg av torea856 Larvik, Norge

Karpathos Tur 2018

Et meget bra hotel med veldig god service og barnevennlig betjening. Ligger i fine omgivelser med en liten spasertur til Amoopi Beach som er en av øyas fineste strender. God frokost & god mat på hotellet

 
20.06.2018

Innlegg av SynnevaMH Bergen, Norge

Nydelig sted

Vi har besøkt Karpathos mange ganger og har bodd flere ganger på Aegean Village. Nydelig hotell ikke langt fra Pigadia (sentrum), omtrent 15-20 min med bil. Det er fredelig, flotte omgivelser og personalet er veldig hjelpsom og vennlig. Selvom det er mange rom på hotellet er det alltid rolig. Det ligger mange flotte strender et steinkast fra hotellet. Enkle, rene og ryddige rom. Nydelig utsikt over havet og flott solnedgang om kveldene.

 
03.03.2018

Innlegg av Nomad543014 Krakow, Polen

Flott sted for de fleste

Vi har bodd her 2 ganger nå, 2015 og 2017. Kommer nok til å bo her igjen hvis vi returnerer til Karpathos. God standard, hyggelig betjening og flott beliggenhet. Stranda nedenfor er helt super for bading og snorkling.

 
27.08.2017

Innlegg av KristinKarlsen Sintra, Portugal

Fantastisk sted

Her er alle veldig vennlige, og gjør sitt ytterste for at du som gjest skal ha det fint. Rene, fine rom med fantastisk utsikt utover havet. Rolig rullestenstrand rett nedenfor hotellet(vær tidlig ute - dessverre legger folk ut håndklær for å holde av senger tidlig). Maten på hotellet var veldig god, men det finnes restauranter og travernaer like ved. Anbefaler besøk til Karpathos By. Takk for oss!

 
10.08.2017

Innlegg av Theagaustad Geilo, Norge

Nydelig hotell med strender og krystallklart vann som nærmeste nabo!

Hadde to uker opphold på dette nydelige hotellet! Hotellet ligger bare et steinkast fra flyplassen, og byen Karpathos, på en fredelig og hyggelig plass. Selve hotellet var utrolig fint, og bildene du ser online kan ikke sammenlignes med hvordan det egentlig er i virkeligheten. Ble overrasket over hvor fint dette hotellet er, og utsikten er virkelig helt fantastisk! Rett i nærheten av hotellet ligger flere fine strender med krystallklart vann. Hotellet har også et supert basseng der vi opplevde at solsenger alltid var tilgjengelige. Om du er ute etter en ferie der du kun skal sole deg, bade, og spise god mat - så er dette en fulltreffer! Vi opplevde dessverre Karpathos som en litt kjedelig øy, der selve byen ikke var så mye å se på, ikke var den særlig pen og hadde dårlig utvalg i butikker. Ellers anbefaler vi på det sterkeste å ta en båttur, på kveldstid står båtene i havnen så du kan bestille plass. Ønsket å gi litt info om øyen også, ettersom vi ble litt skuffet over den. Ellers serverer hotellet veldig god mat, men det ligger også flere tavernaer i nærheten! Vi valgte å benytte oss av roomservice flere dager, da vi ikke orket å gå ut å spise hver dag i to uker, og det var helt perfekt. Helt supert at dette var en mulighet man kunne benytte seg av! Betjeningen ved hotellet er utrolig hjelpsomme, de fikset alt vi spurte om! Eneste bemerkning vi har, er at servitørene ofte glemte ting vi hadde bestilt, eller å ta med bestikk eller lignende. Er menneskelig å gjøre feil, men det ble litt irriterende da det skjedde så ofte under oppholdet vårt. Men dette er bare konstruktiv kritikk, og småplukk på et ellers supert opphold! Når det gjelder rengjøringen på hotellet er vi ekstremt fornøyd, på vårt rom kom de hver eneste dag! Hotellet er generelt veldig rent og pent! Også greit å bemerke seg at det ikke finnes bankautomater i Ammopi. Så Euro bør du ta ut på forhånd eller dra inn til byen for å ta ut! Vi brukte Euro stort sett til å betale solsenger på stranden (4 Euro for 2 senger, 7 Euro for 2 senger med parasol) Tusen takk for et fint opphold!