Kantouni Beach

Tradisjonelle Kantouni Beach er et hyggelig leilighetshotell i den lille byen Kantouni på Kalymnos. Fra bassengområdet har du en vakker utsikt over havet og sandstranden ligger bare et steinkast unna. Det ligger et par tavernaer i gangavstand, men vil du kokkelere selv er minikjøkkenet utstyrt for det.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 2 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Lite og ligger på stranden. Vennlig personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kantouni Beach er et koselig leilighetshotell i tradisjonell stil på øya Kalymnos. Ved bassengområdet er det gratis solsenger og parasoller samt en poolbar med drikke. I bassenget er det barneseksjon. Bare et steinkast unna ligger stranden og havet. Hver fredagskveld er det gresk aften.

Gratis WiFi i hotellområdet. Døgnåpen resepsjon. Hotellet ligger i den lille byen Kantouni der det er noen få tavernaer og kaféer. Til sentrum i Pothia, Kalymnos hovedstad, er det ca. 15 minutter med taxi og der er det et større utvalg av restauranter, barer og tavernaer.

Måltider

Ingen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt