Petros Place

Petros Place

  • • Herlig bassengområde
  • • Kort vei til butikker og tavernaer

Petros Place på Ios ligger fint ved havna med tavernaer og butikker rundt hjørnet. Det er deilig med en forfriskende dukkert i det store bassenget. Like i nærheten ligger stranden for den som liker å ha sand mellom tærne!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassengeområdet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Petros Place er et hyggelig hotell og når du bor her sjekker du inn i resepsjonen og benytter bassengområdet på Yialos Beach, hvor du også inntar frokosten i herlige omgivelser. Du sover og bor i Petros Place bygningen der dobbeltrommene er i eldre stil, men har tilgang til nabohotellets renoverte bassengområde med barnebasseng, gratis badehåndklær, solsenger og parasoller.

Gratis WiFi i resepsjonen og i bassengområdet. Resepsjonen er åpen på dagtid. Tavernaer og barer i området. Ca. 150 meter til sandstrand. Eselsti med trapper opp til Ios by og det tar ca. 10-15 minutter til fots. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

Frokost inkludert.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise er det ikke transport fra båten til hotellet, det er ca. 300 meter og gjestene må gå. Deponering i resepsjonen eller safe på rommet. Rommene er eldre og slitte.

Sesongvariasjoner

Hotellet er populært blant ungdommer i høysesongen juni-august.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt