Eleni Ammoudia

Eleni ligger kun er kort spasertur fra stranden i den lille byen Ammoudia, ca. 17 kilometer fra Parga by. Frokosten serveres i restauranten ved siden av resepsjonen og vi anbefaler leiebil om du har lyst til å se deg omkring i denne delen av det greske fastlandet. Gratis parkering på hotellet.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

beliggenhed, dejlig strand
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Som gjest på Eleni Ammoudia er du velkommen til å bade på nabohotellet Paradise, som har et frodig bassengområde med barneseksjon, parasoller og poolbar. Det ligger bare 50 meter unna. Der serveres også lunsj og middag i hotellrestauranten, men frokosten får du på Eleni Ammoudia. Gratis WiFi i fellesområdene. Lokaltrafikk. I løpet av høysesongen går lokalbusser fra Ammoudia til Preveza, Vrachos, Kanali og Parga.

Måltider

Enkel frokost.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt