Paris reisetips

Reisetips til Paris

Her finner du våre beste reisetips til Paris før reisen din. La deg bli inspirert av alt du kan se og gjøre i Paris. Her får du reisetips om noen av Paris' mest interessante severdigheter og aktiviteter.

Se reisetips for Frankrike


Artikler og reisetips til Paris

Eiffeltårnet

EIFFELTÅRNET

Eiffeltårnet er absolutt et av verdens mest kjente bygninger og er et stolt symbol for Paris der det ruver hele 324 meter over bakken. Om du er i Paris på egenhånd, med venner, familie eller med ditt livs utkårede – er Eiffeltårnet et monument du ikke vil gå glipp av. Her klatrer du opp trappene eller tar heisen opp for å nyte en fantastisk utsikt.
Les mer
 

Montmartre

MONTMARTRE & SACRE COEUR

I det 18.de arrondissementet nord for sentrum av Paris, ligger Montmartre – den bohemiske bydelen med sin vakre utsikt fra høyden ved kirken Sacré-Coeur. Her får du en pause fra byen mylder og støy. Bruk tiden her til å vandre rundt på de krokete brosteinsgatene, og la atmosfæren fra den bohemiske storhetstiden ta plass. Nyt en kaffe og se på folket som beveger seg forbi.
Les mer

Fotballreiser til Paris

PARIS + FOTBALL = PSG

I Paris er det Paris Saint-Germain FC som gjelder. Toppoppgjørene mot Olympique de Marseille pleier å være ekstra intense! Hos oss kan du kjøpe fotballreise og se PSG spille på hjemmebane: Ligue 1 er toppdivisjonen i fransk fotball, og består av 20 lag. Vi selger billetter til PSG. Bestill en fotballreise til Frankrike i dag.
Les mer
 

Louvre

LOUVRE OG NOTRE DAME

Notre Dame er stengt på ubestemt tid Hvem drømmer vel ikke om en reise til Paris? Byen som ligger kun to timer unna rommer romantikk, gastronomi, kunst og er moteverdens sentrum. Paris er en tilrettelagt by for å spasere , og nettopp derfor får du og oppleve så uendelig mye mer. Nyt fortausrestauranter der du kan kikke på mylderet av mennesker eller vandre langs Seinen. Det er en opplevelse i seg selv, men det finnes selvsagt severdigheter du bør få med deg i Paris. Katedralen Notre Dame og Louvre-museet er kun to av dem.
Les mer

Disneyland Paris

DISNEYLAND PARIS

Ta med hele familien til Disneyland Resort Paris på et festlig eventyr. Slipp fantasien løs der både barn og voksne finner sine favoritter i Walt Disneys fantastiske verden! Prøv ut alle karuseller og attraksjoner, spis dere mette på morsomme temarestauranter og vandre rundt i de vakre miljøene. Alt dette ligger kun 32 km fra sentrum av Paris – en drømmeverden som tar familien ut på en fantasireise.og gir minner for livet.
Les mer

Centre Pompidou

CENTRE POMPIDOU

Pompidou-senteret er et nasjonalmuseum for moderne fransk kunst i sentrum av Paris. Det er absolutt et spennende sted å avlegge et besøk når du er i Paris. Museet ble opprettet i 1977 og er oppkalt etter presidenten George Pompidou, som besluttet at museet skulle bygges. Her kan du se modern og abstrakt kunst fra 1900-tallet. Om du ikke er så interessert i selve kunsten, så er bygningen i seg selv vel verdt turen på grunn av sin arkitektur.
Les mer