Rhône og Saône

Et elvecruise på Rhône og Saône fra gourmetbyen Lyon er et cruise mellom staselige vinranker i Burgund og i Rhônedalen, lavendelmarker i Provence og pittoreske landsbyer med original arkitektur og rike kulturtradisjoner. Bli med til de fargesterke landskapene som inspirerte Renoir og van Gogh, Picasso og Cèzanne.

Reiserute
Lyon – Mâcon – Vienne – Avignon – Arles – Viviers – Tain L’Hermitage – Lyon

Avreisedatoer
MS Camargue 10.09 |  22.09.

Dette er inkludert i reisens pris
Rutefly Oslo–Lyon t/r, innsjekket bagasje, transport flyplass-havn t/r, alle flyplasskatter og avgifter. Sju netter cruise i utvendig lugar. Helpensjon fom. middag første dag tom. frokost siste dag. Drikke om bord (med unntak av champagne og enkelte viner). Gratis WiFi. Høretelefoner på utfluktene. Skandinavisktalende reiseleder fra Apollo.

Det betales tillegg for
Serviceavgift/tips. Utflukter.
Flyreise fra andre byer på forespørsel.

Serviceavgift/tips
Tips til personalet om bord (anbefalt ca. 40 euro pr. person). Tips utover dette forventes ikke. Tips til lokale guider og sjåfører (1-2 euro pr. person).

Informasjon om bord
Språket om bord er fransk og engelsk. Apollos reiseleder er med og informerer under cruiset.

Utflukter
Alle utflukter hvor ikke annet er nevnt, er mot tillegg. De går i rederiets regi med lokale engelsktalende guider. Utfluktene bestilles samlet som en pakke til spesialpris i norske kroner senest 30 dager før avreise, alternativt enkeltvis om bord til en høyere pris. Minimum/maksimum antall deltakere på utfluktene kan forekomme. Forbehold om endringer i program og priser.

Utfluktspakke
Pr. person kr 2 700

Utflukter som kjøpes om bord
Lyon: Byrundtur €41
Mâcon: Utflukt til klosteret Cluny €56
Vienne: Byrundtur €20
Avignon: Besøk i Pavepalasset €32
Arles: Utflukt til Camargue €72
Arles: Byrundtur m/olivenfabrikk € 49
Viviers: Byrundtur €24
Touron: Byrundtur m/vinsmaking €51