Om båtene til CroisiEurope

Om båtene til CroisiEurope

Det familieeide rederiet CroisiEurope er ledende på Europas vannveier. Årlig ønskes over 200 000 passasjerer fra hele verden velkommen om bord på en av rederiets 50 moderne båter. Rederiet setter sin ære i at gjestene skal få en god cruiseopplevelse til en god pris. Det gjelder ikke bare mens de er om bord, men også på de håndplukkede utfluktene som tilbys i så å si hver havn. Uansett hvilken elv du velger holder båten, service og maten et høyt nivå, med den unike franske touchen.

Plass nok til alt og alle

Båtene har enten to eller tre dekk med lugarer på alle dekk. To-dekksbåtene tar ca. 106 passasjerer, og tre-dekksbåtene ca. 180 passasjerer.  Båtene er moderne med et stort soldekk med stoler og bord – et utmerket sted å oppholde seg under seilasen. Innendørs er der restaurant, salong med bar og et lite dansegulv. Her er det lett underholdning fra quiz til dansemusikk. Avhengig av hvilken elv cruiset går på, vil det være underholdning med lokale innslag, som flamenco på Douro til folkedans i Normandie på Seinen. 
 

Komfortable lugarer

Lugarene er komfortable (ca. 13 m²) og smakfullt innredet med enten dobbeltseng eller to senger. Lugarene har utsiktsvindu som på øverste dekk kan åpnes. Noen av lugarene har også skyvedører i glass fra gulv til tak. Lugarene er innredet med satellitt-TV, interntelefon, minisafe, luftkondisjonering og gratis WiFi. (Dekning varierer) Bad har dusj/wc og div. toalettprodukter som shampo og såpe, samt hårføner.
 

Førsteklasses kjøkken og utmerkede viner

Passasjerene kan glede seg over velsmakende retter fra det franske kjøkken, ofte med regionale spesialiteter på menyen. Menyen er nøye utvalgt og satt sammen av båtens franske kokk, med variasjon hver eneste dag.  All drikke om bord (med og uten alkohol) er inkludert, unntatt champagne og enkelte viner som vil være avmerket i barmenyen om bord.

Buffet frokost (Serveres i tiden 07.30-09.00)
I restauranten venter en delikat frokostbuffé bestående av nybakte bakervarer som croissant og ferskt brød, diverse pålegg, egg og bacon, yoghurt og frukt, nytrukket kaffe, te, juice og melk. Om du ønsker omelett kan du bestille den akkurat som du ønsker.

Lunsj (Serveres ca. kl. 13.00) / Middag (Serveres ca. kl. 19.30) 
Til lunsj og middag serveres en treretters meny med forrett, hovedrett og dessert. Hva som står på dagens meny er ofte tilpasset det landet man er i, med en fransk touch.  
 
Kapteinens gallamiddag
På slutten av cruiset inviterer kapteinen til en cocktail og gourmet gallamiddag med en imponerende 5-retters festmeny og ekstra god drikke til.


Reis når og hvor du ønsker 

CroisiEurope har et stort utvalg av cruise på alle Europas vannveier året rundt, med ulike reiselengder og noen med tema som gourmet, julemarked, nyttårscruise, hiking og sykkelcruise. De mer reiselystne kan oppleve eksotiske førsteklassecruise på Mekong eller Lake Kariba i Zimbabwe.  Apollo tilbyr ferdige fly- og cruisepakker på utvalgte datoer.  På forespørsel tilbyr vi alle rederiets cruise der vi tilrettelegger med fly og eventuelt hotellopphold i forbindelse med cruiset. 

Croisieurope
Croisieurope lugar
Croisieurope mat

Aktuelle båter denne ruten:

MS Renoir 4+* (Premium)

Rederi: CroisiEurope
Byggeår: 199 (Totalrenovert 2018)
Antall dekk: 2
Lengde: 110 m
Bredde: 10 m
Passasjerer: 105
Lugarer: 54

Avreise: 
5 netter fra Paris 12.09.

MS Seine Princess 4+* (Premium)

Rederi: CroisiEurope
Byggeår: 2002 (Renovert 2010)
Antall dekk: 2
Lengde: 110 m
Bredde: 10 m
Passasjerer: 138
Lugarer: 67

Avreise:
7 netter fra Paris: 29.09