Radisson Blu Scandinavia Copenhagen

Det 26. etasjer høye hotel Radisson Blu Scandinavia Copenhagen ligger sentralt i København med gangavstand til både severdigheter og fornøyelser. Fra hotellet har du en fantastisk utsikt over København, og hotellets beliggenhet gir deg et perfekt utgangspunkt, om du vil utforske byen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Scandinavia Copenhagen ligger i bydelen Christianshavn med trendige kaféer i området og kanaler med husbåter. Fra hotellet er det gangavstand til sentrum av København med en mangfoldig tilbud av både fornøyelser og restauranter.

På hotellet er det tre restauranter og en lobbybar. Den italienske restauranten Filini er åpen for både lunsj og middag. Her tilbys retter som pasta, pizza, antipasti og selvfølgelig vin. Her serveres også frokosten. Nyt japanske retter på restaurant Kyoti, som er populær for sin teppanyaki. Blue Elephant er en av Københavns beste thailandske restauranter. Her anbefaler vi at du reserverer bord på forhånd, om du har latt deg friste.

Gratis WiFi, treningsrom (for gjester over 18 år) og Casino. Utendørs parkering mot betaling. Gangavstander: ca. 10 min. til metrostasjonen Islands Brygge. Ca. 20 minutter til Tivoli.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon og halvpensjon ekstra mot tillegg.

Halvpensjon omfatter frokost og lunsj. Halvpensjon ekstra omfatter frokost og middag.