Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,5 av 10 Basert på 90 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
7,1 / 10
Service
 
6,2 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
5,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

,

+
Utsikten fra rommet (havutsikt) var fantastisk, og rommet var fint. Gode senger å sove på og stor dusj på badet. Hotellet i seg selv er veldig fint og heisen/trappedelen ned til stranden hadde lysshow som matchet musikken som ble spilt av på kvelden. Det syntes vi var kult å se på. Snakk om det var det glovarmt i heisene ned til stranden og det kunne lukte litt varmt, klamt menneske til tider, noe som er forståelig når sola steker mot heisene dagen lang og det ikke er no kjøling/ventilering i de. Ellers var maten bra og de varierte greit, men vi begynte å bli en anelse lei slutten av uken. Hadde vi vært der 2 uker eller mer hadde vi nok blitt drittlei maten og spist ute. Stranden var også veldig fin, med klart vann og fin sandstrand som de rydder og rengjør skikkelig 1gang i uka. En del tang og skrot blir det utover uken, men det blir fjernet etterhvert som sagt. Det er også en del maneter og småfisk, til og med noen søte, små krabber å se i vannet, så det er rikt med dyreliv i havet uten at det er forstyrrende. Det er div. vannaktiviteter på stranden, som å leie vannscooter, sitte på banan, fallskjerm og andre morsomme ting til en ok pris, i tillegg til volleyball bane der. Litt lenger bort kan man ta en båtutflukt og oppleve litt historie. Det koster 10leva for solseng på stranda, men gratis på bassengdelen, som bare er noen skritt unna stranden, så vi tok solseng der og tuslet de få skrittene til stranda bare. Vi hadde aldri problemer med å få solsenger. Bassengområdet er også fint, og behagelig temperatur i vannet - samme på stranden. Det er muligheter for å leie sykler på hotellet og ta seg en sykkeltur eller to om man vil det. Når det kommer til drinker er de ikke særlig rause på spriten - her snakker vi halvt glass - minst, og resten blandevann, så du må si stopp, med mindre du vil ha en meget sterk drink. De ansatte er hyggelige og hjelpsomme, selv om enkelte hadde trengt ett smilekurs, men de jobber hardt - enkelte mer enn 12timer dagen, så de setter pris på at du er hyggelig, smiler til de og behandler de slik du selv ville blitt behandlet som jeg vil anta er bra, eller bare slår av en hyggelig prat med de. Gir du de driks/tips oppå det igjen - da er de veldig kompis. De er dog ikke veldig flinke i engelsk, men det går ann å føre samtaler fordet og gjøre seg forstått. Går mye i tyske, Russere, ukrainere og generelt sovjetere der, så de snakker til deg i det språket først. Vi var vel de eneste norske der, så tydeligvis ikke ett typisk skandinavisk sted, men alt i alt likte vi oss her utrolig godt og reiser gladelig tilbake. Det var så stille og fredelig her, og vi fikk den avkoblingen vi ønsket oss. Kl.22.30 er det stille, og barene stengt, så vil du ha mer fart kan man ta taxi 20-30min til sunny beach og oppleve utelivet der. Vi (3stk) gir dobbel tommel opp alle mann iallefall
-
Skal det være NOE å være pirkete på for oss må det være heisen som ble så varm utover dagen og at vi savnet mer frukt som jordbær, druer og vannmelon, men det kan man enkelt få tak i på ett fruktmarked vi fant 10-15min gåavstand unna. Til syvende og sist velger man selv om man skal la ting påvirke stort eller ei, og de tingene vi mente valgte vi å ikke påvirke noe da vi valgte å bare kose oss og nyte ferien istedenfor, for ærlig talt - hensikten med ferie er å slappe av, kose seg og ha det hyggelig med selskapet sitt, ikke lete etter negative ting:-)

Bekreftet gjest: 2019-06-26


9 av 10

Ingrid ,
Rendalen

+
At det ligger på stranda
-
Det eneste er kanskje maten. Skjønner det kan være vanskelig, men lunsjen og middagen ble veldig lik.

Bekreftet gjest: 2018-08-15


9 av 10

,

+
-
Synest det er unødvendig at en må betale for å bruke fitnes rommet, ved andre reisemål har det vært gratis. Vi betaler i utgangspunktet mye for reisen og siden det er all inclusive, burde det ikke kostet noe for å trene der. Savnet og info om hva maten inneholdt mtp allergier.

Bekreftet gjest: 2018-08-14


5 av 10

Karl,
Trondheim

+
Renhold og fint område
-
All iclusive til 2300; Mellommåltidene må inneholde noe annet en sukkerbrød;Var veldig problematisk å få tak i solsenger; All inclusiven serverte kald mat og var ikke noe særlig; Backon skal serveres stekt, ikke kokt. Totalmangel på grovt brød.

Bekreftet gjest: 2018-08-14


7 av 10

Bjørn ,
Sveio

+
-
- Hadde vært greit med info brosjyre om spisetider, hvordan strandhåndkle ordningen virket, istedet for å måtte etterspørre denne infoen. - Var tungvint med heisene/ hvordan disse virket for å komme oss mellom hotellet og strand/ basseng. -Mer variasjon i matutvalg -Fikk ikke nytt sengetøy/ håndkle før 5 dagen vi var der.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


5 av 10

,

+
-
For lite variasjon i mat. Vanlig vann i tillegg soft drinks hadde vært ønskelig til maten. Reservering av solsenger med håndkler (alt fra kvelden før) burde forbys. Mye småstein på stranden. Andre deler av stranden ble bedre vedlikeholdt (ryddet for stein) slik at det var lettere å komme seg ut i vannet

Bekreftet gjest: 2018-08-07


5 av 10

,

+
Hotellet i seg selv, rom, lobby O.l
-
Uteområdet, ved strand, basseng har en del å gå på.

Bekreftet gjest: 2018-08-01


2 av 10

Odeta,
Oslo

+
Bedre kvalitet
-

Bekreftet gjest: 2018-08-01


8 av 10

Bjørn ,
Sykkylven

+
Aktiviteter ved bassengområdet. Fine rom med gode senger.Flott bad
-
Generelt service i bar og restaurant Dårlig oppfølging av mangler på hotellrom.

Bekreftet gjest: 2018-07-31


8 av 10

Julie,
Tromsø

+
Familiehotell med perfekt beliggenhet. Nært til butikk,spisested og et lite marked. Fin strand og badeanlegg med mulighet for å leie pedalbåt, vannskutera etc. 10 minutta med taxi til sveti vlas sentrum kostet kun 15 leva.
-
De ansatte burde ha grunnleggende engelsk kunnskaper.

Bekreftet gjest: 2018-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

54% anbefaler hotellet

181 vurderinger
Utmerket
 
51
Veldig bra
 
52
Bra
 
40
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
24

Fem siste vurderinger

25.07.2018

Innlegg av geirsindrer Haugesund, Norge

Veldig fornøyd! 😀

Har nylig vært her i 14 med en familie på fem og vi har storkost oss. Rolig område som passer for familieferie, hyggelig personale, OK mat, fantastisk familieunderholdning hele dag/kveld, bra renhold.

 
15.07.2018

Innlegg av Ragna K

Helt ok

Alt er inkludert, men maten blir ikke ofte variert. Noen av de som jobber dær er uhyggelige. De er ikke gode i engelsk, det blir vanskelig å forstå. Rommene er fine og romslige. Litt slurvete med rengjøringen på rommene noen ganger. Men alt i alt er dette et helt ok sted

 
14.06.2015

Innlegg av John W Rakkestad, Norge

Fint hotell med flott beliggenhet

Vi var på ferie her fra 3 - 10 Juni 2015. Dette er ett all inklusive hotell. Man får ikke sine all inklusive bånd før etter klokken 14 så hvis man ankommer før dette så får man ikke ta del i all inklusive programmet. Men når man først har fått på dette båndet så er det fritt fram med alle rettigheter. Rommet var helt greit med dobbeltseng, 2 stoler, lite kjøleskap, liten safe, air kondisjon, dusj.... Balkong med flott utsikt over Svartehavet. Varmt vann i dusjen .. opplevde aldri at det ikke var varmt vann. Rommet ble gjort rent hver dag og vi fikk noe håndkler vær eneste dag. Inkl søndag. Maten var bra. Variert og godt. Gikk mye i produkter fra gris, kylling.. Fantes vanlige poteter, ris, gratinerte, chips...... Flott hotell med eget tower/heis som tar deg ned 8 etasjer ned på stranden. Masse solsenger. Når vi var her så var vi de eneste turistene fra Skandinavia. Det var mange fra Polen, Russland, Ukrania. Litt problemer med språk da ikke alle ansatte snakket engelsk. Ønsket helst å snakke tysk,russisk, polsk. Taxi står parkert utenfor hotellet og en tur til f.eks Sunny Beach koster 20 leva ( en vei ) Man kan gjøre avtale med sjåfør om henting senere hvis dette er ønskelig. Flott pool anlegg for store og små. Eget opplegg med show/animation for barna hver dag samt aktivering for de voksne med f.eks trim, bocca, pilkast, vollyball osv Egen beachbar og egen bar ved pool anlegget.

 
22.10.2019

Innlegg av 50cole

Fantastic Hotel, cold food, miserable staff

The hotel is fantastic and has some lovely areas and I cannot fault the room we were given, spacious and clean and the very pleasant cleaners did a thorough job each day. The food was plentiful and there is a massive range at each meal that would satisfy the pickiest of eaters. The one downside is that the food was constantly cold - this was when it was busy or quiet and at the start of the meal times and the end (we tried everything). The food contained in the silver server trays was just cold almost as soon as it was brought out and the trays were not heated. Apart from a few key people, the cleaner as mentioned, the two people at the pool bar (a lovely lady and young man) and a young man that cooked the food such as pancakes fresh who were all lovely - the rest of the staff were utterly miserable and simply looked like they did not want to be there. The pool is down near the beach, lift or stairs down, and is clean and was very good. It is then a few meters down to the beach and there are some lovely walks along the beach for as long as you could want. The area generally has nothing around but you can get a bus or taxi along to Sunny Beach if you so wish. There were some very eery towns and a waterpark that were all abandoned so that was odd. We went near the end of the season but that did not account for how quiet the area was and how miserable the staff were - such potential but overall disappointing.

 
06.09.2019

Innlegg av BadeaEM BucureƟti, Romania

Great and relax vacation with incredible view

Our vacation was the most relaxed oane until now, because: -amaizing view from all places: rooms, restaurant, bar, incredible outside elevators -cleaning rooms and beach -great pool -hotel verry child frindly with a lot of activities each day -friendly persons from the hotel(reception,restaurant, etc.) -quiet place, the only noise is from the sea waves.