1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
9,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

Mats,
Norge

+
Lunch og aktiviteter Stor innsats fra aktivitets ansatte
-
Ingen håndkler på solsenger før 07:00. (Burde bli fjernet)

Bekreftet gjest: 2019-07-28


10 av 10

Anne Marie ,
Oppegård

+
Alt var bra med hotellet! Håper dere får enda flere hoteller i Bulgaria, både i Burgas og Sunny beach. Og behold Tiara beach. Helt nydelig hotell på alle områder. Få også gjerne familierommet som et alternativ og legg gjerne ut reisene tidlig.
-
Beskrivekse av hotellet på nettsiden til Apollo bør endres: Det er ikke tvang med langbukse til middag, men man skal alltid ha sko og klær på i restauranten ( altså ikke bikini/badeshorts til frokost, lunsj og middag).

Bekreftet gjest: 2019-07-28


8 av 10

Tor ,
VÅGÅ

+
Stort bassengområdet med mye plass. Det var mange solsenger. Trengte ikke å være håndkle mafia. Rommet var stort og fint. Grei mat for ei uke.
-
Generelt, skru ned musikken overalt. En frokost var musikken så høy, så fikk ikke pratet normalt.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Ronny,
Brumunddal

+
Skliene og bassengområdet var veldig bra:)
-
Passe på at det er nok servitører. Gikk ofte tomt for ølglass og tallerkner.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


7 av 10

Turist,
Nordland

+
Rommet var alltid bra rengjort. Innbydende rom med pene farger.
-
Bassengområdet og bassenget var veldig skittent. En dag kastet noen opp i bassenget, men personalet nektet for at det var oppkast, påsto det var olje fra blad som lå der, selv om vi med flere observerte når dette skjedde. Og reserverte man ikke solseng i løpet av natten/tidlig morgen fikk man ikke plass heller. Kveldsunderholdningen har særdeles stort forbedringspotensiale. Mer variert mat i buffeten, etter 3 dager var jeg lei av samme utvalg, ikke alt var varmt heller. Det burde også være en ekstra madrass i ekstrasengen, denne var steinhard. Alt i alt kan jeg ikke forstå at dette hotellet har 4 stjerner, sammenlignet med f.eks. Iberostar Sunny Beach Resort.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


9 av 10

Kirsten,
Johansen

+
Ypperlig for barnefamilier. Tilgangen til basseng og sklier.
-
Litt kaos i matsalen, med mye folk!

Bekreftet gjest: 2019-07-23


10 av 10

,

+
Ypperlig og variert mat. Hyggelig betjening. Kort vei til badestrand. Veldig bra internett.
-
Få bedre stoler på balkongene, pinnestoler er ikke noe behagelig.

Bekreftet gjest: 2019-07-23


6 av 10

Tom ,
Skien

+
Stort nok til å finne på ting med ungene på regnværsdager.
-
Rep av toaletter i 1 etg. Vannskadde dører vegger etc. Luktet råte i spillerom i kjeller. Veldig glatt enkelte steder på flisene- de må skilte hyppigere. Lite smil å se fra de ansatte. Noen var meget svale i engelsk. Forskjellige priser på spa behandlinger gjennom uken. En dag 20% en annen dag 30%. Må ha bedre markedsføring internt til gjester. Lite opplysninger om kjøp av andre matretter og drikke når man var i spisesalen

Bekreftet gjest: 2019-07-21


8 av 10

Rune,
Øydegard

+
Fine rom og god mat
-
Elendig rengjøring av tallerkner, kaffekopper, glass og krus.(andre enn oss la også merke til det) Drinkene i barene var ikke bra! Alle drinker som inneholdt Rom smakte det samme.. Rom-essens. Maten i Snack-baren var halvvarm (kjempefin temperatur for bakterieutvikling)

Bekreftet gjest: 2019-07-17


10 av 10

Kristine,
Tromsø

+
Aktiviteter, godt renhold
-
Varme opp vannet i bassenger

Bekreftet gjest: 2019-07-16


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

79% anbefaler hotellet

782 vurderinger
Utmerket
 
338
Veldig bra
 
271
Bra
 
105
Mindre bra
 
35
Dårlig
 
33

Fem siste vurderinger

13.08.2019

Innlegg av Marianne R

Fantastisk hotell

Med fantastisk beliggenhet. Rett på utsiden av hotellet er det butikker, restauranter og barer. Passe med folk i gatene. Gikk man inn i sentrum av sunny beach gikk man i kø i gatene. Verdt en tur inn, men glad jeg ikke hadde hotell der. Kort vei til strand, bare å gå ut bakveien og gå. Stien over hauen. Vi hadde juniorsuiter. Et fantastisk rom. Fineste vi har hatt. Hadde med to barn på 10 og 14 år og vi hadde kjempegod plass. Stor balkong. (Familierommene har alle knøttsmå balkonger.) Vi fikk plass til alle klærne våre i kommoder og skap, så koffertene fikk vi stuet vekk, det var deilig. Vi hadde rom ut mot baksiden mot skiene. Vi var fornøyd med det. På kvelden kunne vi sitte å se på livet i gata, bassenget hadde vi sett på hele dagen. Animation teamet gjorde det de kunne for å underholde oss, bare koselig med litt musikk når man ligger ved bassenget, de hadde pause fra 12-15. De underholdt også på kvelden. Syns man musikken var høy rundt bassenget er det rolig og alltid ledige solstoler på andre siden ved skiene. Maten var god! Reiser gjerne tilbake til Tiara Beach.

 
10.08.2019

Innlegg av Monasofie Harstad, Norge

Fint

+ Leiligheten var romslig og veldig fin + maten var god + rent og pent på hotellområdet + personalet var hyggelig - balkongen var 1kvm og ubrukelig - lunsj og kvelds ble litt ensformig etter ei uke - drikke/snacks kunne ikke tas med til rommet - bassenget var stort og fint (pluss for eget område med barnebasseng/sklie) - show på scenen var altfor høgt (og begynte veldig sent om kvelden) forstyrrende!!!

 
07.08.2019

Innlegg av BAMASA

Fantastisk opplevelse

Jeg undret meg litt over hvorfor Tiara beach ikke har 5 stjerner. Maten er nydelig og variert, samt et enormt utvalg. Lekre, rene rom, hyggelig personale, flott bassengområde og kort vei til alt. Egen frisør, spa, negldesign, minimarked og gode alkoholfrie drinker!

 
02.07.2019

Innlegg av Helene C

Vil komme tilbake!

Hadde et supert opphold her! Rommet var stort og moderne. Renholdet var supert og renholderne var hyggelige. Maten var variert og fantastisk god! Resepsjonistene var veldig hyggelige og hjalp oss alltid hvis vi lurte på noe. Alt i alt så var dette en fantastisk plass, men det som drar noe ned er at det var høyt støynivå rundt bassenget fra anleggene rundt. En annen ting er at treningsutstyret kunne hvert oppgradert, da mye av dette var gammelt og ødelagt. Men ellers, fantastisk! Kommer tilbake

 
29.06.2019

Innlegg av 166frodes Hamar, Norge

Meget bra hotell.

Toppscore for beliggenhet, renhold og rom. Maten (middag) var kanskje litt lite variert, men alt var godt og fint tilberedt. Stor og fin frokostbuffet. Veldig hyggelig betjening over alt, selv om enkelte var relativt dårlig i engelsk. Bassengområdet var meget bra og rent, og ikke for overfylt. En ting som trekker ned er altfor høy musikk på dagtid/ettermiddag! Alle regner med litt støy når det er show, men de MÅ skru ned volumet på dagtid! Alt i alt en veldig bra hotellopplevelse, kan trygt anbefales!